Arkadaşlar 2 saattir uraşıyorum 1 kravat bağlayamadım ya gerçi 2 saat değil geçen seneden beri yapamıyorum bunu :D malum okullar başlıcak internetteki linklerin resimlerin videoların hepsini uyguladım ama yok yapamıyorm yardımcı olurumusunz?
kravatı boynunun arkasından geçir, sol elinle ince ucunu sağ elinle kalın ucunu tut.
şimdi sağ elinle tuttuğun ince kısmı aşağı çek biraz payı uzasın yani.. dikkat et şimdi çok önemli: sağ elinle tuttuğun kalın ucu ince ucun üstüne at çarpraz duracak şekilde (bir X oluşacak) altından döndür üste ver aradaki boşluktan geçir bitti.

en kolayı bu anlatması da zor gerçi böle anlatabldysme ne mutlu
Expert
34.0001
lisede takmadım ama bu gece ikinci kez orta okul yıllarıma gittim. kravat bağlamayı bilen adam değerli adamdı. müdür yardımcısının dayağından kurtaran adamdı bizi. bu şekilde öğrenmen çok zor ki ben hala beceremiyorum.
Dizine kravatı oval biçimde yerleştir. Daha sonra kravatın son tarafını ( kalın kısmını ) uzun bırak. Önce Sağa sonra oval'ın ortasından ve sonra ortadaki düğümün içinden geçir. Boyuna göre ayarlamayı öğrenince yaparsın artık (:

Vaybe aklıma gelmezdi bunu tarif etmek (: !
KeLL : lisede takmadım ama bu gece ikinci kez orta okul yıllarıma gittim. kravat bağlamayı bilen adam değerli adamdı. müdür yardımcısının dayağından kurtaran adamdı bizi. bu şekilde öğrenmen çok zor ki ben hala beceremiyorum.

Arda bizim okulda zaten kravat yoktu.

Ben ne ilkokulda nede lisede hiç bağlamadım. Lacoste giyiyorduk biz hep :D
Expert
34.0001
lisede takmadım dedim zaten =)
Kravat bağlamayı 5 dakikada öğrenmiştim zamanında,

Lise dışında işime de yaramadı :D
Benim kravatımı 9. sınıfta bi kız arkadaşım bağlamıştı hâla onun bağı ile yaşıyorum sdfasd.
Video için teşekkürler, kravat bağlama tekniklerinin adlandırıldığını ilk defa duymuş oldum ;-)
Narsia : Kravat bağlamayı 5 dakikada öğrenmiştim zamanında,

Lise dışında işime de yaramadı :D

Aynen Narsia, ben bacagıma dolardım bı sağdan bi soldan sonra ortasında boşluk olurdu, ordan geçirince al sana Kravat :D hueheu

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.