Merhaba arkadaşlar ,

Hepimiz 1 tane komık anımızı veya hatımızı anlatsın ben başlayım wallaha yazarken en baştan belırtıyorum tutsaydım geberırdım herhalde :D

Birgün matematik dersindeyiz tabikide ben en son sırada oylesıne bakıyormus gıbı yapıp ultima dusunuyorum :D sonradan midemden gurultular geldi baya kotu oldum bı an mıdem sıkıstı dıyebılırım kısaca osurmassam olucem :D sımdı kızlar var ayıp olur dıye acayip tutuyorum kendimi dayanamıyorum zilin çalmasınada 17 dk mı ne vardı artık dayanamıyacak hale geldim hiçbişi düşünemıyordum sonradan aniden kalem dustu kalemı almak ıcın egılırken " zorttttt " bı anda kalktım " ha ****** " dedim :D yanlıslıkla osurdum sımdı kafamı kaldırdım bı baktım herkes tahtaya hiçbişi olmamış gibi bakıo bakıyorum millete onundekı cocuk bile hatta yanımdakı cocuk bile duymamıs allaha sukrettım sonradan tenefuste herkese sordum kımse oyle bişi duymadım dedi :D normalde bunlar osuruk sesi duysalar onlara bayram gibi gelir :D sonraki derste rahatlamış bir şekilde gridm tabi etrafın kokusu sonradan cıktı :D tenefuste tum pencereler açık :D derste gene ultimaya tam dalmışken içimden dedimki " lan neden ben tuvalate gitme izni almadım " :D
Fazla komik değil ama hoş...

Anım:

1'nci sınıftan beri özeldeydim artık liseye gelmiştim oks falan girdik düz lise seçtim neden seçtiysem artık afedersiniz şımarık değilde 1. sınıftan beri özelde olmak biraz farklıydı p*çin tekiyim diyebilirim aklınıza gelebilecek bütün herşeyi yaparım neyse özel okulda okumanın avantajı ile sınıftaki en iyi ingilizce bende benim 1 sınıfta gördüğüm konuları anlatıyor hoca habire benimde doğal olark canım sıkılıyor okulun fırlamasıydım diyebilirim kendime bir ortam kurmuştum kızlarla sınıfın en koşesinde arkada cam kenarında oturuyordum 4 kişiydik neyse bir gün ingilizce dersindeyiz devlet olduğu için hoca kapalı ama okulda başörtü takmak yasak peruk takıyordu derste kızlarla yiyişorum ama öyle böyle değil şişe çevirmece oynamaya başladım. Habire cesaret diyorum bir kızı öpim ayağına ulan 1 kızı öptük 2 kızı öptüük 3 kızı öptük 4 oldu lan öpücek kız kalmadı soru soran kızda bana hepimizi öptün cesaretle ilgili yaptırcak birşey kalmadı dedim bulun birşey yapim ben hazırım ama anlatmak istediğim olay yine yiyişme üzerinde kız dedi hoca peruk takıyor git peruğunu çek ulan dedim başıma bela aldırcaksınız. Bunlar beni gaza getirdi hoca tam böyle sınıfta gezerken ben hocanın peruğu bi çektim bütün sınıf gülmekten altına s*çtı herkes gülüyor hoca ağlıyarak dışarı çıktı aradan 10 dk geçti ulan bütün sınıf hala gülüyor ama benden nasıl ter akıyor dedim s*çtık okuldan atılcak neyse nöbtçi geldi gittim müdür yardımcısının yanına nasıl ter akıyor benden hoca konuşmadan dedim hocam arkadaşlar dalga geçiyor sandım hocanın peruk taktığını bilmiyordum deneme amaçlı çektim meğer doğruymuş. M.yardımcısı nedyorsun oğlum sen dalgamı geçiyorsun yapıyor ama müdürün suratta hiç birşey yok dedim hocam vallah bilmiyordum özür dilerim hoca tip tip bakıyor ama nasıl dinliyor beni dedim bu konuşmadan sonra ben mefta bu hoca beni okuldan atar evde annemler ağzıma s*çar hoca kalktı ayağ yanıma geldi vurucak sandım vurmadı yanağımı okşayarak sordu dedi ben seni buraya neden çağırdım biliyormusun? Hocanın peruğunu çektiğim için? Ben seni buraya beden eğitimi hocanın isteği üzerine takım kaptanı olduğunu söylemek için çağırdım ardından şlak diye bir tokat. Nöbetçiyi çağırdı ingilizce hocasını çağırması için nöbetçi gitti 5 dk sonra geldi hocanın okuldan çıktığını söyledi nasıl içime su serpildi. Neyse dedi yarın hocanı dinlicem ona göre ceza vericem. Ertesi gün oldu tekrar müdür çağırdı ve aynen Ardıl sana 1 hafta uzaklaştırma sporcu olmana dua et yoksa atardım okuldan. Hocaya sordum ingilizce hocası geldimi. Müdür aynen şü şekil hayır gelmedi okulu bıraktı kadın senin yüzünden.

Bu Olay Yüzünden pişman olmuştum... Bir tane daha okulda maceram var bendne sonraki bir postta onuda anlatırım oda yangın tüpyle ilgili

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.