Selam millet.

bu internetten para kazanma hakkında iki gündür araştırma yapıyorum ve tek dürüst şekilde parayı hesaba yatıran ve en çok para kazandıran site reklammatik.com olarak tespit ettim. ben bugün 8 reklam videosu izledim ve 1.84 tl verdi. testleri ile falan 5 tl kazandım. ama sadece video seyretsem 50tl veriyor aylık her üye içinde 1tl veriyor. hesab bilgilerinizi veriyorsunuz yatırıyorlar bu eski sistemler gibi çek falan hikayesi yok yani.

reklam matik sitesi için bu link
https://secure.reklammatik.com/

eğer ilgilenen arkadaşlar olursan nasıl üye olup kullanacakları hakkında detaylı bilgi verebilirimde burada. taş attınız elinizmi yordu her sabah 10dk da 8 10 video seyretsen sigara paran çıkar buhahaha.

bunlarda kanıtları

// referans link vermek yasak.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-02-21 14:30, 16 yıl önce)
Diğer sitelerden farklı gözüküyor. Mesela kayıt oldunuz 5 lira kazandınız. Profili doldurdunuz 5 lira kazandınız. Toplam 10 lira oldu ancak 50 lira olmadan çekemiyorsun. Böyle ilginç ilginç siteler...
bana kazançlı gibi geldi
Slyallen : bana kazançlı gibi geldi

Bence Boşuna Video İzleyerek Kotanı Doldurma :D .. Böyle Bir Sürü Site Var Yok 70 ytl den sonra alamıyorsun yok 50 . Sana O parayı Harcatmazlar .Yoksa Bir Amele Eşya Taşıyacağına 1 ytl ye internet kafeye oturur 1 Saat video izler OoOh paypalımda para :D . Fazla İnanmayın Böyle İşlere Bence . Zamanınıza Yazık ;-)
kotam oldugunu kim söylediki bunda başka sitelerde olan para yatırılan makbuzlar falan mevcut
bende bu internetten para kazanma işine inanmıyorum... İnsanları kendi amaçları uğruna kullandırtıolar.. Sonuç: siz onlaa para kazandırıyosunuz =) onlar da harcıyo ve kandırabilicekleri yeni üyeler arıyoalr =)
arkadaşlar yarın ilk 50 ytl mi topladım bakalım istiycem gelmesine göre sizede haber vericem
Slyallen : arkadaşlar yarın ilk 50 ytl mi topladım bakalım istiycem gelmesine göre sizede haber vericem

Tamam Kotan Olmasın :). Tortuganın dediği gibi senin her ''tık'' ında onlara para gidiyor . günde 100000 kişi tıkladı desek. ve her tık 1$ olsa . 100000 $ ellerinde :) . Bende 12 yaşındayken çok meraklıydım bu konulara yok Knight Premium Alıcam Edicem Obaa Diyordum . Ve Şu anda Hiç kimsenin para aldığını görmedim :D
oww çok geçmiş :) şimdide 14 yaşındasın baya bi büyümüşün:)
Slyallen : oww çok geçmiş :) şimdide 14 yaşındasın baya bi büyümüşün:)

:bagirma:bagirma Yaşım İsterse 10 olsun :(( Boşuna Uğraşmayın Diye Şey Etmek İstedim Ama Anlamadınız :D
Çılgınlık niteliğinde :no
=)) :D:D
amadeus : Çılgınlık niteliğinde :no

Malesefki Öyle ;(

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.