Silindi
Herkese selam...

Arkdaşlar benim kalvye dilimdemidir artık nedendir anlayamadim bazi problemler var.

Msnde normal konusurken bi anda i yerine ' falan yazmaya basliyo neyse alt + shift yapıp düzeltiyorum 5 dk sonra yeniden öyle oluyo.

Uo da ı yazıyorum y çıkıyor ğ harfi çıkmıyor hiç ş harfi çıkmıyor.Sorun nerde anlayamadım, bilgisi olan birisi yardim ederse çok sevinirim.
Dil Seçeneğine gir ve İngilizce ABD yazan seçeneği listeden kaldırırsan birdaha ingilizce klavye olmaz..
Silindi
Expert
8.1
Denetim masası > tarih saat dil ve bölgesel seçenekler > Bölge ve dil seçenekleri penceresinden de Gelişmiş sekmesinde seçenekler var bi çoğu işaretli içinde abd olanbi tek 37 [IBM EBCDIC - A.B.D/Kanada var
Kaldırayım mı? Diğer seklemelerdeki bilgiler Türkçe.
Gelişmiş sekmesi degilde diller sekmesine gel hemen altında ayrıntılar die buton war ona tıkla orda abd şeyini sil sagdece türkçe kalsın.
Silindi
Apprentice
7
Evet Fistandan da anlattı msnden :D düzeldi :D teşekkür ederim ikinize de.Sever gelse uoda da denicemde :D oda düzelmiştir snrm :D
:alkis ii bklm.Benimde adsl faturası bi düzelse :kufurbaz paso 50 52 girio bakalım.
Kotayımı aşıyorsun ne yapıyorsun? 49 deil mi sınırsızı. Al kendine bir tane sınırsız. Ondan sonra sınırsız download.
Walla bişi yaptıgımda yok sagdece msn bide bi kaç internet exporer sayfası arada bir de muzik indiriorum lime wire den.Ha bide şey var avast virus veritabanını güncellio.

2 aydır adsl faturası 50 52 gelio.Bide son 1 aydır internetim sürekli kesilio.Hatları kontrol ettiriorum sorun yok diip geçiştiriolar.:kufurbaz
Kotaya baktıgında aştın mı gözüküyor? Sen faturanı bir upload etsen bakarız nerden kestiklerine. Bu aralar grev varya. İligilenecek pek kimsede yok vede cok problem oluyormuş. Allah'a şükür Türk Telekomla pek bir işim olmuyor.
Kullanım bilgileri:
Kotayı aşan kullanım miktarı: 2.372mb

Kullanım ücretleri:
Aylık ücret: 21,80
Kullanım ücreti eylül-2007: 17,84

toplam (Kdv-Öiv Matrahı): 39,64
Katma deger vergisi (%18) : 7,14
Özel iletişim vergisi (%15) 5,95

Genel toplam: 52,73
Önceki aydan devir(+): 0,06

Ara toplam: 52,79
Mahsup (-)
Gelecek aya devir (-): 0,04

Ödenecek toplam 52,75

Grev bi bana vurdu zaten.Millet catır cutur nete girio benimki paso kopuo :kufurbaz
Aylık ücret vede kullanım ücreti nedir öyle. Aylık ücret zaten kullanım ücretidir neden üstüne bir de para almıslarki. Sabit ip parası filan almasınlar sakın bunlar senden!!! Şu Türk Telekoma da bir rakip cıksa. Ben yazın smile adsle üye olcam herhalde. Onlar daha iyi servis verirler diye tahmin ediyorum.
Hiç bi fikrim yok şaşkınım hiç kotayı aşmamıştım son 2 ay böle 50 52 gelio :kufurbaz Net sürekli kopmasına ragmen kotayı nasıl oluyorsa 2gb dan fazla aşıorum :O_o
Silindi
Apprentice
7
Uo da hala ı lar yy olarak cikiyor ya :S en iyisi bi silip kurayım :D
Uo hakkında birşey diyemeyeceğim. Ultimanın dil ayarları varmı ki!!!!!

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.