*Cep telefonu varsa sevgilisinin kontör yollamasını ister.
Bu zaten kaçınılmaz bir konu "kontör"
;-)
Kizlar Ne Ister ?
Cogu erkegin kafasini karistiran bu konu aslinda cok basittir. Olayi zora sokansa kizlarin aslinda bi kac bolume ayrildigidir.

Bazi kizlar pembe dizilerle buyurken bazilari ise gossip girl filmleriyle yasamaktadir. Buna bi ornek daha olarak birisi damar sarkilarla buyur birisi 'tek tasimi kendim aldim' yada ' yurtdisindan yeni geldim iste buda girlfriend ' tarzinda sarkilarla . Bi kizi tanidiginizda onun konusma tarzindan yada hareketlerinden , hatta giyinim tarzindan bile ne istediklerini yada nerelere daha cok duskun olduklarini kavrayabilirsiniz. Sosyete kizi tabirinde isimlendirdigimiz kiza ask sozleri soylerseniz basarisiz olcaginiz kesindir , yada gidipte askina sadik olucak kiza karizmatik seyler soylerseniz , kiz sizin capkin oldugunuzu dusunup hayir der , zengin kiz ise askta gozum yok yanimda karizmatik erkek olsun bana etkileyici cool seyler solesin yeter der .

Kiz arkadasinizi her saniye aramak, mesaj cekmek , naptin ne ettin muhabbetleri yapmak iliskinizi oldurucek seylerdir. Bunun enn buyuk baslangici ise telefonda konusurken konuscak biseyin kalmamasi ve sen konus hadi biseyler anlat cumlelerinin kullanilmaya baslamasiyla ciftin kafalarinda ' artik eskisi gibi konusamiyoruz ' gibi sorular yaratabilir. Kiz arkadasinizin sizi merak etmesi , sizi dusunmesini saglar . nie aramadi nie sormadi napio acaba derken butun gun sizin hakkinizda dusundurur ve sonunda kizin kafasinda ' ben bu oglana asigim galiba ' dusuncesi belirler .Kiz arkadasinizi sorguya almak en buyuk hatalardan biridir , cunki ozgurlugunu yitirmis gibi hissederler . Sen kapat ben kapatamam muhabbetleri ise olayin cirki ciktigi anlardir kesinlikle yapmayiniz . Kiz arkadasinizin yaninda kesinlikle aglamayiniz ve eger sizi bir gun terkederse geri donmesini istiyosaniz , sadece iyi sen bilirsin sen zaten kararini vermisin deyip , orada birakin ve de onu o arayana kadar hic aramayin , sizin boslugunuzu hissedip size geri donucektir.

Ona Seni seviyorum kelimesini belkide 6. yada 7. aya kadar icinizden gelsede soylemeyin. Eger direk bu ozel kelimeyi soylerseniz kaybedersiniz. Ona oyle ozel bi anda soyleyin ki hep aklinda kalsin . Eger bunu her saniye soylerseniz , hic bi anlami kalmaz . Ama uzun bi sure sonra soylerseniz olay ' xx bana seni seviyorum dedi ' falan filan kizlarin en sevdigi muhabbetlere doner. Opusmeye gelirse oyle bi anda opusemeye kalkmayin , aranizda romantik bi konusma gecsin , iliskinizden 1 ay gecmis olsun tam o sirada goz goze yakin anda geldiniz anda sadece bekleyin , kizda yaklasiosa sizde yaklasin , ve iste o an , kizin unutamicagi bi andir. Her saniyede kizi opmeyin ve konusmaya gittiginizde yabanci gibi davranmayin , herzaman kiz arkadasinizla konuskan olun ve arkadas gibi dertlerinizi paylasin bu birbirinize bagimliliginizi arttiricaktir.Kiz arkadasinizin elinide fasla tutmassaniz , o bu sefer sizin kolunuza girmeye ve elinizi tutmaya baslar . Bu hareketi erkekler sever (yani ben severim kizin kendinliginden gelip koluma girmesini ).

Tips:

Parfum cok onemlidir. Her bulustugunuzda parfum kullanin , benim favorim hugo boss , kizlar bayilir . Bazen atkinizi kizin evinde yada cantasinda unutun yada soguk bi gunde ona odunc verin , yada ceketini ve bu esyaya parfumunuzu sikmayi unutmayin . Kiz arkadasiniza hediye alirken kalp oyuncak degilde kopek yada kedi alin ( hangi hayvani daha cok seviosa artik . Oyuncaga isim takmak en buyuk eglencelerden biridir , yada balik alin ( baliga bakmayip oldurursede sasirmayin :D ) .Kolye alirken kalp yerine melek yada zarif biseyler alin dogum gunu gibi gunlerde hediyenin yanina kartta yazin ama nameler siirler falan degil guzel sozler , ( sakin kiza sirr sarki falan telefonda yollamayin , soyleneyi unutmadan kizi sarhos arayipta kendinizide rezil etmeyin gecenin ucunde 4 unde , kiz o saatte ariosada telefonu kisa kestirmeye calisin ) mesela 14 subat gununde karti yazmayi sakin unutmayin. DAha once yapilmamis farkli seyler yapin , kizda aniniz olsun , mesela onu balik tutmaya goturun , her balik tutmaya gittiginde sizi hatirlasin , yada ata binmeye goturun yada buz patenine . Resimler cekilin gulerekten , yonja pozu gibi ciddi ciddi bakislari birakin artik gulumseyerek cekilen fotoraflara ayrildiginizda kiz bakarsa biz aslinda mutluyduk gibi muhabbetler aklina gelir ) . Sevdigi bi cikolata turu bulun yada kektir yada lolipoptur yada guldur . Gizlice cantasina yada cebine yada evine gittiginiz zaman odasinin koselerine koyun ve not birakin . Ozellikle evine gittiginizde bunu yapin ve telefon actiginizda sekerden yada ne koyduysaniz ondan bahsedin ve canini cektirin , ve ona sekeri yada cikolatayi neyse nereye koyduysaniz tarif edin ( mesela : git koltugun altina bak yada suraya bak buraya bak gibi ) suprizler her zaman kizlarin hosuna gider.

Sorunuz yada kafanizi karistiran bisey olursa cekinmeyin ehehe saygilar ( amma yazmisim ha farketmeden :)) )

Sonuc :

Enis Buyukkircali ( Slazer )

Bu konu slazer tarafından düzenlendi(2009-05-29 15:41, 15 yıl önce)
Novice
-0.500001
Bukadar Uzun Yazmıs Ama Akıcı Ve Guzel Okumaya Deger Direk inmeyin..

Isiniz Varsa Anladıgımı Ozetliim Ilgısız Kalmayın, Vur Dediysek Oldurmeyin Ve Bi Kız Gordun Diye Dudagına Yapısma :)

Slazer Abi Bide Ilk Tanısma Ve Tavlama Bolumunu Anlatsak :D
-Bir telefon rehberi yazmaktayım, senin de numaranı alabilir miyim?
- İlk görüşte aşka inanır mısın, yoksa etrafında bir kaç tur daha atayım mı?
- Kellogs Frosti mi yiyorsun, içimdeki kaplanı uyandırdın.
- İşte ben geldim, diğer iki dileğin nedir?
- Büyülü bir kol saati aldım, üzerinde iç çamaşırın olmadığını söylüyor, (...) pardon saati 1 saat ileri almışım?
- Eve gidip sevişelim mi, yoksa içkini bitirinceye kadar bekleyelim mi?
- Yeterince çekici miyim, yoksa biraz daha içecek misin?
- Ayakkabıların çok güzelmiş, sevişelim mi?
-Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim?
-Bu şehirde yabancıyım, bana evinin yolunu tarif edebilir misin?

( sakin denemeyin dayagi yersiniz valla :D ) ( ayrica resimdeki senmisin sorularinada cevap evet benim sag kisimdeki esmerle sarisinda o geceden 2 lesimdir :)) )

Bu konu slazer tarafından düzenlendi(2009-05-29 17:58, 15 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.