Evet arkadaşlar msn'de günde 45 tane link gönderdikleri için ve yarısı ultima-strike'dan arkadaşlar olduğu için Turkcell ile e-mail yolu ile bazı konuşmalar yaptım ve Katgut.com'un sahtekarlığını ortaya dökmüş bulunmaktayım www.katgut.com isimli adres göya tıklanma ile kredi kazandırıp hediyeler hediye ediyor fakat kullandıkları isimlerden Turkcell,Teknosa gibi büyük şirketlerden bilgi almak istedim doğruluk payı nedir acaba diye?
Teknosa'ya attığım mail henüz cevaplanmasada Turkcell hemen bilgilendirdi beni suçlama olmasın diyede e-mail'leri ssler ve orjinal kayıtları ile yolluyorum buyrun siz karar verin artık lütfen şu saçma linklere kanmayın Afedersinizde 40 tıka kimse iphone falan vermez aptal olmayın bu kadar bu yazının ciddiye alınması ve insanların bilgilenmesi dileği ile.
KANITLAR.
İlk Mesajım ve site belirtmeyi unutmuşum.
Sayın Modoğlu,
Turkcell ismini gördüğünüz sitenin adını ve linki bize iletebilir misiniz?
Saygılarımla,
Hilal Çapanoğlu
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
[THREAD ID:1-3EGL6XX]
Size en kısa sürede yanıt dönebilmemiz için lütfen yukarıda bulunan takip numarasını silmeyiniz
[İsim Soyisim]: Mert Modoğlu
[Gsm]: 05313027064
[E-posta Adresi]: [email protected]
[Mesaj]: Merhabalar bir kazanç sitesinin "Turkcell" ismini sitelerinde destekçimiz olarak göstererek bu isim üzerinden prim yapmaya çalıştıklarını düşünüyorum bu konunun gerçekliği hakkında bilgi almak istiyorum.
Buda ikinci mesajım gelen cevap
Sayın Modoğlu,
Bu site ile herhangi bir işbirliğimiz bulunmadığını belirtmek isterim.
Saygılarımla,
Hilal Çapanoğlu
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
[THREAD ID:1-3EKID0H]
Size en kısa sürede yanıt dönebilmemiz için lütfen yukarıda bulunan takip numarasını silmeyiniz
Allah Allah güldürdünüz beni.. Şimdi ben kayıt oldum ve gülmekten öldüm.. Bizim şirket 2180 2200 civarı kullanıcıya sahip bir şirket ben herkese email forward etsem bütün hediyelerden 2 şer 3 şer tane almam gerekli heralde :).. Bir kere kurumsal bir firma olsa alta gerekli açıklamaları yapar ve kurumsal firma adres bilgilerini verirler ödüller kısmındaki resimlerin tümü düzmecedir. Adamlar PS3'ü kafesteki resmini koymuşlar hauheua Laptop'u bildiğin TeknoSA satış standının oradan çekmişler resme dikkatlice bakıldığında anlarsınız :)... Komik.
Adresindeki resimleri dikkatlice inceleyinn (yazı şekli dahil)
hep not kağıdı G harfleri benzer. Bütün ürünler mağazada satılan ürünler kağıtları koyup foto cekmisler.
Playstation3 ile Wii' ye dikkat edin Cam bir alanda gizli
AYRICA Siyah loptupun ekranına bakın TOSHIBA yazısı yansıyor
Üye Ol veya Giriş Yap
Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.