müdek die bi dalga getirmişler üniversiteye derslerin yarısından cogunda kaldın mı yıl tekrarı yabıon , ilk donem 7 ders var 4 unden kalıcam gıttı bu senem kaderın bolesıne yazıklar olsun !..
benim ah o guzel lise 1 karnemı bi bulsam aklınız şaşar lise 1 ilk dönem 14 dersten 10 tane 1 2 tane 0 ama yavas yavas duzelte duzelte lise sonda teşekkur alabilmiştim eski karneleri gösteren bir site olsa butun dönemlerin ss lerini koyabılırdım
Demek o laf ağır kaçıyor.Bu lafla bir insan rencide oluyorsa pişkin pişkin benim hayattan beklentim yok demez.Ailesi onu okula gönderip bazı şeyleri başarması için bir bedel ödüyorsa,bu bedelin sonucu bu olmamalı.Herkes senin gibi lise 1'de 10 zayıf getirip sonradan hepsini düzeltebilicek diye birşey yok.Öyle birşeyin olması doğanın kanunlarına aykırı.Zaten bukadar konuşmama bile gerek yoktu.Herşey bu lafın altında yatıyor.''Benim hayatan beklentim yok hayatın benden beklentisi çok''
Tedbunndy'nin dediklerine katılıyorum. Kişi kendisine acımıyorsa bile en azından ailesine acımalı ve ona göre davranmalı. Gerçekten de durumu kötü olan arkadaşların yoğun bir çalışma temposuna girip bu durumu düzeltmeleri gerekiyor. Çünkü zaman ilerledikçe bazı şeylerin değerlerini anlayacaksınız. Lise 1 olsun 2 ve 3 olsun benimde zayıf derslerim vardı ama bu kadar da kötü durumda değillerdi. Hatta liseyi bitirmeme rağmen sorumlu dersler yüzünden 2 senem boşa gitti ancak bu sene üniversiteye başlayabildim. Hala da bu sorumlu dersleri veremeyip lise diploması alamayan arkadaşlarım da var.
Fizik=8
Kimya=7
Biyoloji=7
Matematik=7
İngilizce=5
Türk Dili Ve Edebiyatı=4
Kıbrıs Edebiyatı=10
Kıbrıs Tarihi=6
Kıbrıs Coğrafyası=7
Dil Anlatım=6
Bilgisayar=10
... aklıma bunlar geldi başka ders yok sanırım