Birisinin imzasında yazıyor.. isim farketmez nasıl olsa.. şu kişini verdiği karmadan banane beni ilgilendirmez diye..

+lardan söz etmiyorum.. başkasını da örnek verebilirdim, kendimden söz edeyim..

VladimiR -1 Gereksiz bir öneri olduğunu düşünüyorum. Zaten bir çok edebiyat platformu var.Burada en çok U-C ve Geyik kısmı tutuyor. Görüntüle
Override -1 gereksiz yere karma eksilttin

bana verilen iki -karma

biri karma eksiltmemi gereksiz bulup karma eksiltmiş:)
diğeri forumlara edebiyat bölümü açılması önerimi gereksiz bulmuş ve karma eksiltmiş:)

bu -karmaların mantıklı olup olmayışından öte şöyle bir durum..

Birisi neden benim adımın üzerine bir şey yazma veya bir değer verme hakkına sahip oluyor.. Bu nasıl mantıktır?

Bir zatı muhterem istediği kişiye -bilmemkaç yazdırabiliyor..
orada -bilmemkaç yazmasının ne önemi var diyorsanız b -karma +karma olayı neden konuldu?

imzasında umursamıyorum diyen kişiye .. ve us deki pek çok kişiye onlarca küfür eden birisi -karma veriyor.. peki sonuç ne?

Bu - karma ve + karma ne amaçla çıkartıldı? Statü belirleme mi? eğer öyleyse bu dengesizin ve bunun gibi bilinçsiz insanların belirlediği statülerden ne hayır gelir?

Yok bir anlamı yok diyorsanız tekrar soruyorum bunu neden çıkarttınız?
Dengesizin biri bir insanın rumuzuna ne hakla istediği yazıyı ekleyebiliyor?
benim imzamda yazıyor ilgilendirmiyor die
evet.. ne kadar da haklısın...
sanki karma 0 ayda 1 yazdığında bir şey kazanıyorum hiç işime yaramıyor ki :D
Aslında bu sistem paylaşımı arttıkmak amaçlı çıkmıştı fakat dediğiniz gibi bazı dengesiz kişilikler yüzünden sistem çökmüş bir durumda sistemin gözden geçirilmesi gerekiyor , sanırsam Lucretius yeni siteye geçtiği zaman bu sistemi gözden geçirecek.

Karma olayı benim içinde önemli değil nickimin altında yazan sayı benim ne kişiliğimi ne seviyemi ne de statumu belirlemez.
yeni site derken bu site kapanacakmı?
U-S yeni ara yüz ve yeni eklentiler ile karşımıza çıkıcak diyelim.
U-S in kan kaybetmesini durdurmak userleri birbiriyle yarıştırmak ve siteye daha fazla hit olmasını sağlayacak bir sistem lakin sitenin sahibi olayı biraz abartmış ve artık reklamları pop-up şeklinde vermeye başlamış bir erotik siteden farkı kalmamış ticari bir siteye çevirmiş. (Benim kanaatimce)
bu konuda bir sitem mesajı da benim vardı...

maddi ihtiyaçlar olarak açıklanmıştı..

olay tamamen şu.. sizin yanlışlıkla o reklamalrdan birine tıklama ihtimalinizi arttırmak için.. mümkün olan en fazla yere reklam konulmuş durumda.. eh her yanlış click = para
işte diyorum ya abartıldı artık pop-up yapmışlar istesekde istemesekde açılıyor.
peki siz nerden gördünüz?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.