Kan donduran vahşet!
"Çocuklarım cennete gitsin" dedi, derilerini yüzdü ve onlara yedirdi!

Çek Cumhuriyeti insanın kanını donduran bir vahşete sahne oldu. İki çocuk annesi 31 yaşındaki Klara Mauerova, kız kardeşi Katerina ile birlikte 8 yaşındaki oğlu Ondrej ve 10 yaşındaki oğlu Jakub’u bodrum katına köpek kafesine kapattı. Çocuklarına işkence yaparsa onların cennete gideceğine inanan cani anne, elleri ve ayaklarından zincirlediği çocuklarını günlerce dövdü. Çocukların derilerini yüzerek onlara yedirdi. Günlerce aç susuz kalan çocuklar kendi idrarlarını içip ve dışkılarını yiyerek hayatta kalmaya çalıştı. Korkunç olay komşularının güvenlik kamerasından çocukları zincirle bağlanmış halde görmesi sonucu ortaya çıktı. Tutuklanan anneye dokuz, kız kardeşine ise 10 yıl hapis cezası verildi. Psikolojik sorunlar yaşadıkları belirtilen çocuklar devlet korumasına alındı.
az bile vermisler ben olsam onları idam ettirirdim
öle kadını öldürmek lazım..
Bencede çok az.Daha ağır bir ceza verilmeli.
Hakkaten çok az ceza verilmiş.O çocuklar için çok acı olmuştur ve psikolojisi asla düzelmez gibime geliyor.Düzelirde cok zaman geçmesi gerekir gibi.
O kadını bana vercekler var ya :ates:ates
o kadının gözüne kızgın demir atmak lazım
DC-Game : O kadını bana vercekler var ya :ates:ates

Ee vercekler dövcekmisin ?? Cocuklarına yaptıgını sana yapmasın ha :)
Bi elime gecirsem ben ona dışkı neymış gosteririm ona ole seyler yediririmki daha yedigi ilk dışkıda olur :D:D:D:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.