Arkadaslar hem tanımak adına hem dostlugumuzun artması adına istanbuLda biyer mekan belirliyelim orda bulussalım herkez semt in adını yazsın tam ortasını kararlastıralım xx saatte xx tarihde buLuıuruz ? ne dersiniz bi kafeye gider Kapattırız :D ultima strike tayfası olarak :)

ben bakırköy/kartaltepe

Bu konu Pyscho_Teller tarafından düzenlendi(2009-01-02 14:53, 16 yıl önce)
Ben Zeytinburnunda oturuyorum.
İstanbul buluşması olursa kesinlikle gelirim. Fakat herkesin gelebileceği ortak yerler olmalıdır. Anadolu Yakası'nda Üsküdar yada Kadıköy, Avrupa Yakası'nda ise Beşiktaş yada Taksim'de buluşulursa eğer çoğu kişinin katılabileceğini düşünüyorum.
Aynn Taksim de Bulusuruz tam ortası =) bide haftasonu yaparız cok zevkli gecer bnce iki ultima muhhabeti cakarız :D Dostluguumuz artar ya hic olmasdı birbirimizi tanırız sadece SanAL da konusoz ole =) hatta uo olan cafeye gider iki act atarız =)
Beşiktaş ya da Taksim olmalı sonuçta İstanbul'un merkezi.
bence taksim en uygun neden derseniz Ortam vAr

boyLE Bisi Yapalım Ya LafTa kaLmasın Herkez Katılırsa cok gzL oLur Hadi BeyLer goreLim :D

Bu konu Pyscho_Teller tarafından düzenlendi(2009-01-02 15:32, 16 yıl önce)
yarın kadıköy lemon cafeye gidiyoruz arklarla gelen varsa gelsin nargile fln tüttürürüz :D
Konuyu Bi KEsinlestirelim Arkadaslar hadii =) Bu buLusma yapılacak :D
izmir buluşması da isteriz burdan izmirli arkadaşlara sesleniyorum :)
Ümraniye
Bende maltepede oturuyorum. Işyerim kadıköyde yazıcıoğluna 100 metre gelmek isteyen arkadaşlar iletişim kurabilir. Bir kahvemi içerler.
ben avcılardayım tam ortası olursa tabiki gelebilirim.
Novice
-0.500001
Bende Basaksehir[Allahın Dagı] Ama Bkrkoyde Okuorum Olrsa Glbirim..
Güzel bir düşünce fakat ankaradayim ben :sikkin
Novice
-0.500001
Bgn Forum Cok Sıkıcı:no

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.