Bir süre önce ultima-strike platformunu bir yönetici yüzünden bıraktığımı belirtmiştim fakat bu kişinin sandığım kişi olmadığını öğrendim bu yüzden geri dönme kararı aldım bunun yanında merak edenlere ayrılma sebebim bir yetkiliye reklam için başvuruldu serverımız tarafından bannerlar için gerekli miktarın fazlası bile teklif edildi fakat yetkili 14 yaşında çocukların serverlarının reklamlarını vermiyoruz gibi bir ifade kullanmış bende bu gerekçe ile ayrılmıştım bu kişi ilk olarak lucreitus olarak geldi ben sayın uğur gök'ün ismini duyduktan sonra bu yaştaki adam bunu yapabiliyorsa benim bu platformda daha ne işim var mantığıyla bu yazıyı yazmıştım fakat araştırmalarım sonucu bu kişinin lucreitus değil başka bir ultima-strike yetkilisi olduğu ortaya çıktı.

Not:Söylediğim ağır ve kırıcı sözlerden dolayı Uğur Gök'den özür dilerim.

Bu konu Marlock tarafından düzenlendi(2009-08-01 17:49, 15 yıl önce)
umarım grevle alakalı diildir çünkü sadece eğlence amaçlı böyleyiz :D takma sen bir gün bunlarda geçecek eğer derdin buysa :D
Hayır grev ile alakasız .
Güle güle
1 insan yüzünden aile bırakılmaz.

Güle güle yolun açık olsun.

*Ayaklarını boşalan yere doğru uzatarak düşünmeye başlar*
Bunu yapan u-sde önemli biri olunca ayrılmak gerekiyo.
merak ettim bu egoist kim :S bizde ona doğru cephe almamız lağzım pm atarmısın ?
haydi marlock kendine iyi bak öpüşdük babay
UP:ates
hehe bu olaylardan haberim bile yok ne ara bıraktın ne ara geri döndün : ) pm'le bakalım şu yetkili kimmiş ki ?

dipnot: benden başka reklamları onaylayan yada reklam başvurusu alan yok.
Master
59.2997
Yetkili kişinin ismini verirsen memnun olucaz. Aksi taktirde yetkilileri gereksiz zan altında bırakmaktan gerekli yaptırımları yapmak zorunda kalıcaz.
Görüşen arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorum.
hikaye bence
L harfi ile başlayan tek yetkili Uğur Gök diye biliyorum varsa başka kendisiyle görüşelim.
Burası bir aile dayının oglunu sevmeyebilirsin ama dayını seversin (benzetme) bu yuzden bırakman sacma :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.