Merhaba Arkadaşlar

Dünden beri internetimde bir sorun var.Wireless aracılığıyla internete gidiyorum ve adsl bana ait.Adsl'i kapamadığım halde internet 5-10dk da bir kopup duruyor.

Sizce neden kopuyor olabilir?
:O_o
Silindi
Novice
4
kullandıgın tarife nedir?
ttnet kullanıyorum.
Selam,

Kopma, internet yavaşlığı gibi birçok sorunu şu anda bende TTNet'te yaşamaktayım. Yurtdışı çıkışlarında şu anda genel bir arıza olduğu için sorun olabilir.
Silindi
Expert
2.6
8mbit netlimitsiz mi kullanıyorsunuz ?
open dns kullanıyorsan ondan da olabilir
open dns'i bloke ediyor ttnet arada bi
@Sonosmanlı

Herkes taktı yahu bu NET paketlerine iyice. Net paketleri sizin santrale uzaklığınıza göre download-upload hızı verir size. 15 GB'ı geçtikten sonra 512 Kbps'ye düşme olayı AKTİF DEĞİL. 15 GB geçtikten sonra net kopar mı? Saçmalamayalım lütfen. Eğer NET paketlerini kullanmıyorsakta konuşmayalım. 2 ay NET paketi kullandım 40 GB kota yaptığım oldu hiçte düşmedi. Şu anda 1LİMİTİSİZ yani 1Mbps limitsiz paketini kullanıyorum fakat internet download hızım 100 Kbps. Dediğim gibi yurtdışı çıkışlarında genel bir arıza var. Türk Telekom bunu çözmeye çalışıyor.
Silindi
Expert
2.6
ben size 15 gb geçtikden sonra hızınız düşer veya kopar demedim bende netlimitsiz kullanıyordum hep kesilmeler oluyordu tarifemi değiştirdim düzeldi o kesilmeler ise telefon hattınız netlimitsizi desteklemediği için.
bendede ara sıra oluyor
tcpip : open dns kullanıyorsan ondan da olabilir
open dns'i bloke ediyor ttnet arada bi

dns değiştirmedim.
ama çıldırıcam 2 gündür böyle oluyor ve hala devam ediyor yardım edin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.