arkadaşlar şu ana kadar böyle bi sorun yoktu ama bugün kalktığımdan beri hiçbir siteye giremiyorum IE ile. Firefoxla heryere girebiliyorum ama IE ile girilmiyor. IE ile giremediğim içinde MSN'de açılmıyor. güvenlik duvarı kapalı. temp + temopry + gecmis hepsini sildim .

edit : biraz önce denedim firefoxlada sitelerin yarısına girmiyor. dns ile alakalı olabilir mi?
Google'de bu hiçbiri isimli gruba dahil mi?
:huh
IE ile hiçbir siteye giremiyorum. Firefox'la çoğu siteye giremiyorum ama U-S, Google ve bazıları sitelere giriş yapabiliyorum. Dns'mi değiştirdim, reset attım, geçmişi sildim falan halen düzelmedi.

şu hatayı alıyorum IE'de ;

Sayfa görüntülenemiyor
Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.
Ağ bağlantı sorunlarını gidermeyi denemek için, Araçlar'ı ve sonra "Bağlantı Sorunlarını Tanıla..." öğesini tıklatın.

Denenebilecek diğer seçenekler:

Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.

Sayfanın adresini Adres çubuğuna yazdıysanız, doğru yazdığınızdan emin olun.

Bağlantı ayarlarınızı doğrulamak için Araçlar menüsünü ve sonra Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Bağlantılar sekmesinde Ayarlar'ı tıklatın. Buradaki ayarlar, yerel ağ (LAN) yöneticiniz veya Internet servis sağlayıcınız (ISS) tarafından sağlananlarla eşleşmelidir.
Internet bağlantı ayarlarınızın algılanıp algılanmadığına bakın. Microsoft Windows'un ağınızı inceleyip, ağ bağlantısı ayarlarınızı otomatik olarak algılamasını sağlayabilirsiniz (ağ yöneticiniz bu ayarı etkinleştirmişse).
Araçlar menüsünü ve sonra Internet Seçenekleri'ni tıklatın.
Bağlantılar sekmesinde, Yerel Ağ Ayarları'nı tıklatın.
Ayarları otomatik olarak algıla'yı seçin ve sonra Tamam'ı tıklatın.
Bazı siteler 128-bitlik bağlantı güvenliğini zorunlu tutmaktadır. Yüklü güvenlik güç derecenizi belirlemek için Yardım menüsünü ve sonra Internet Explorer Hakkında'yı tıklatın.
Güvenli bir siteye erişmeye çalışıyorsanız, Güvenlik ayarlarınızın bunu desteklediğinden emin olun. Araçlar menüsünü ve sonra Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Gelişmiş sekmesinde Güvenlik bölümüne kaydırın ve SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0 ayarlarını denetleyin.
Başka bir bağlantı denemek için Geri düğmesini tıklatın.

Sunucu bulunamıyor veya DNS Hatası
Internet Explorer
Başlat'a gir ordan çalıştır'a girip cmd yaz ve gelen ekrana önce sırasıyla;

ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

bunları yaptıkdan sonra pcni yeniden başlat ve bir kaç siteye girmeye çalış.
teşekkürler ama olmadı :( kafayı yiyeceğim ya msn'ede giremiyorum.
1. firewall'u kontrol et(kullanıyorsan). program listesinde yanlıslıkla int. explorer'in internete baglanmasını iptal etmis olabilirsin.
2. Başka siteye girmeyi denedinmi? Modem bağlantılarını kontrol et en ufak temessızlıkta girmez, modemin elektriğini kes çalıştır. Bağlantı ayarlarında yerel ağ ayarlarında ayarları otomatik algıla seçilimi? kontrol et bakalım.

Eğer bunların hiçbiri olmuyorsa son olarak aşağıda verdiğim 3. öneriyi dene birde bakalım?
3. CMD komut satırından
Google ping'le bakalım internete cıkabiliomusun?

Umarım yardımcı olabilmişimdir..
:utangac2

Kaynak: https://forum.thgtr.com/index.php/topic,16629.0.html

Yukarıda verdiklerimin hiçbiri olmazsa birde aşağıdaki 1-2 öneriyi dene bakalım.

1. bilgisayar sistemini geri yükle.

2. herhangi bir spy, trojan vs.. olabilir.
c:/windows/temp içine bak. (anlıyorsan tabi)

3. İnternet Explorer'in bağlantı ayarları bozulmuştur. DSL üzerinden ethernet kablosu ile veya kablosuz bağlantı ile yerel ağ'dan internete bağlanıyorsanız, İnternet Explorer bağlantı ayarlarının değiştirilmesi gerekebilir.

Bunun için Araçlar > İnternet seçenekleri > Bağlantılar sekmesinden "Asla bağlantı numarası çevirme" seçeneğini seçip ardından Yerel Ağ Ayarlarını tıklatın ve eğer proxy kullanmıyorsanız "ayarları otomatik olarak algıla" seçeneğini seçip tamamı tıklayın, İnternet Explorer'i kapatıp yeniden açtığınızda sorun düzelmiş olacaktır.

Bu konu Zeus tarafından düzenlendi(2009-06-18 11:47, 15 yıl önce)
çok teşekkür ederim araştırdığınız için ama hiçbiri olmadı hepsini denedim. bende araştırdım farklı yollar denedim olmadı. bir arkadaşta aynı sorunu yaşıyormuş IE'i silip başka bir versionunu kuracağım umarım düzelir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.