55
Ebabil - Iraq :)
, Iraq
0.00
151
0
Arkadaşlar Erman Hocanın Lig Tv'deki Programından Bir Kesit Herkezin İzlemesini Tavsiye Ediyorum.
[url=https://www.byvatan.biz/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=4692:erman-hoca-teroer-yorumu-1&catid=34:dier-videolar&Itemid=86]| TIKLA İZLE |[/url]
ulen orda bende vardım polıs bırakmıyor canımını kırayım vuruyorum arabaya brksa kafasını gozunu dagıtcaz vay sokucam bole ıse tayyıp ısı bunlar hep
32
some_one
, Türkiye
138.08
1195
0
Herhalde ordan geçiceklerini bilseydim ve haberim olsaydı, baba yadigarını alırdım ve yapacağım işi yapardım! Herhalde vatanıma borcumu ödemiş olurdum.
Kahrolsun PKK ...
polisleri bile fetullah gülen yönetiyor.
32
some_one
, Türkiye
138.08
1195
0
@Override
Fazla detaya inmede, siyasi içerikli konuşmak gerçekten bizim başımızı ağrıtır. Eğer birgün buluşup siyasi içerikli konuşacaksak, buluşalım ve konuşalım. Ama burada siyasi ile ilgili konuşmak gerçekten tehlikeli.
Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2009-11-24 19:59, 15 yıl önce)
Siyaset saylanmaz bu , bu platformda siyaset tartışıldığında gereksiz polemikler oluşabilir ama bu konuda oluşacağını sanmıyorum ..
55
Ebabil - Iraq :)
, Iraq
0.00
151
0
Arkadaşlar Siyasete Gerek Yok Zaten Siyaset'te Söz Konusu Değil Fikir Özgürlüğü.
Bloodgottr tayyiple ne alaka çözemedim.Sonuçta ülkeyi bu hale getiren bizlerizzamanında şu apo yandaşı partinin(d.p) mecliste tutulmasını,sınırda teröristleri karşılamalarını,mitinglerde pkk ve apoyu savunduklarında bizler orada müsade etmeseydik bu kadar başımız ağrırmıydı ayrıca pkk'nın oluştuğu ilk zamanlarda sınır dışında oldukları için o zamanın yöneticileri komşularla aramız bozulmasın diye operasyon yapmadı halbuki o zamanlarda 1 avuç kadardılar.Böyle suçları tek bir kişiye yüklemeyin bu butun Türkiye'nin suçudur..