Evet arkadaşlar belki aranızdakilerden bazıları benim ne kadar çok hayvan sevdiğimi bilirler.Ben bu konuda çevremdekilerede düşüncelerimi söylüyorum hatta onlarıda kendi yoluma çekmeye çalışıyorum ve başarılıda oluyorum.Şimdi gel gelelim başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada hayvanlara yapılan ezyetlerin haddi hesabı yok.Bunlara engel olmak,engelleyemiyorsak bile elimizden geldiğince azaltmak onları korumak özellikle sokakta yaşayan hayvanlarıbeslemek arada sırada su koysak ve yemeğimizden birazını versek bişey mi kaybederiz?Onun için elimizden geldiğice hayvanları koruyalım,onları besleyelim hatta zamanınız varsa onlarla oyun oynayın ama bunlardan en azından birini mutlaka yapın.Avrupa Birliği'de bu konuda çok hassas dünya genelinde foklar üzerinden sağlanan kürkleri yasakladı.Ne kadar büyük bir adım öyle değil mi? her yıl yüz binlerce fok acımasızca katlediliyordu ama bu kararla birlikte artık onlarda özgürce,korkmadan yaşayabilecekler.Hayvanları korumak,beslemek ile ilgili çoğu konuların bulunduğu hayvan hakları federasyonu haytap'ı incelemenizi öneririm.Her canlı acı çeker,üzülür,acıkır,çiftleşir,sevinir,oyun oynar.Unutmayın her canlının yaşama hakkı vardır.