Arkadaşlar 1tb harici Hdd alacam ama pek özelliklerini bilmiyorum. ELimde net olan para 250 lira bana önerdiğiniz bir Hdd markası var mı ??
Veya bir toptan satan site varsa Ö.M ile atabilirmisiniz ?
MagLor* : Arkadaşlar 1tb harici Hdd alacam ama pek özelliklerini bilmiyorum. ELimde net olan para 250 lira bana önerdiğiniz bir Hdd markası var mı ??
Veya bir toptan satan site varsa Ö.M ile atabilirmisiniz ?

Sandisk , Philips, Samsung ' dan Şaşma Derim .
babamda geçen gün almış 360gb 190 ytl markası vestern digital =)
190 ytl 320 gb harici HDD aldım microbox. Öncelikle şunu belirtmek isterim kimisi diyorki 1terabayt yok 200 -300 ytl satan yerler varmış. Sana uyarımı şöyle yapiyim evet var markasıda iyi ama onlar elektiriğe bağlı olarak çalışıyor. Bilgisayara takıyorsun diğer kablosunu elektiriğe takıyorsun .. Benim aldıklarım biraz pahalı ama 320 gb ve tek kablo ile bağlanıyor :) Yalnız Microboxlarda bir ucu hdd giriyorken diğer 2 ucu pc giriyor 2 usb giriş 2 sinide takman gerekiyor yoksa görmüyor güçü yetmediği için 2 usb giriş olması gerekiyor yan yana Microboxlarda ama bununda çözümü şu PS3 oyun kumanlarının sarj kablosunu bulabilirsen onlarlada çalışıyor tek usb :) 250 ytl 500 gb Microbox bulabilirsin kanımca tek kablo ile bağlantı olanlardan
Harici Hdd lerinizi mıknatıslardan uzak tutunda benım gıbı sac bas yolmayın :D Hayırlı olsun bu arada.
W-D Mybook tercihimdir özellikle slimleri

bkz :https://urun.gittigidiyor.com/WESTERN-DIGITAL-MY-BOOK-ESSENTIAL-640GB-SON-ADET_W0QQidZZ15825950
mıknatıs tuttun ne oldu ? daha doğrusu mıknatıs ile hdd yan yana ne işi var ^^
Sağolun arkadaşlar. Bu mesaja bakamadan aldım. Maxtor 1tb 7200'lük olandan aldım. Bu arada Leqendary senin bahsettiklerinden maximum 500gb var. 1tb olan yok 2,5" olanlar usb ile çalışıyor. Onlar da max 500gb :S
Kaça aldın?
213 lira peşin...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.