arkadaşlar uzun zamandır hangi üniversiteye gidiceğim yani hangi mesleği okucağımı dünüşüp durdum vede merak ettim sitedekiler nereye gidiyo,gidiyorlar diye

ben yurt dışında bilgisayar bilimlerini okucağımı kararını aldım

peki sizler ?
Odtü Kimya Mühendisliği Mühendislik okuyacaksan buraya. Sercan da gelecek inş
Genetik Mühendisliğinde ne yapacaksın? Belki meslek güzel ama iş bulamazsın. Bende düşünüyordum da.
tennisçide olabilirim bu aralar bu sporada merak saldım derslerinide alıyorum iyi parada kazandırıyor.Roger Federer
genetik mühendisliği riskli yurtdışına çıkabilirsen yırttın da türkiyede kalırsan yandın..
Seattle'amı gidiceksin :)
Bende golfçü olmayı düşünüyorum ama işte şans yok. Tiger Wooda ben öğretmiştim.
Silindi
Journeyman
1.3
Hayat universitesi
Silindi
Journeyman
1.3
fistandantilus : Odtü Kimya Mühendisliği Mühendislik okuyacaksan buraya. Sercan da gelecek inş

Zor hocam ya ODTU işletme.

Olsa olsa Hacettepe, Ankara, Gazi, Akdeniz yada Eskişehir ünilerinden olabilir.
Master
59.2997
Yabancılar herzaman daha iyidir ama duruma göre bakıcaz artık hele şu sınavı bi geçelimde. xD
Ben Turuzim Otelcılık Ya Yıldız Teknık Yada Bogaz Icı Ama Bu Sene Bogaz Icı Unıversıtesı Yuksek Turuzımı Kapatıyormus Kapatmazlarsa Bogaz Icı Kapatırlarsa YIldız Yeknık Ondan Sonra 2 Sne Master Olarak Yurt dısı Amerıca
Turizm ve otelcilikte yabancı dil bilmen gerekir. Yıldız teknikte yabancı dil eğitim vermiyor olarak biliyorum.
Su TAnda Ozel Taksım Turuzım Otelcılık Okuyorum Yıldız Teknıktede Yuksek Turuzım Otelcılık Bolumu Var Yatay Gecıs Imkanı Sunuluyor Sınava Gırmeden Yıldız Teknız Bogaz Icı Ve Marmara Gıbı Iyı Unıversıtelere Okudugum Okul Sayesınde Yatay Gecıs Sunuyorlar Ben Sınav Hakkımı Kullanıcam Ama Buyuk Bır Ihtımal Yatay Gecıs Olarak Yıldızda Okuyacagım. 2 Sene Turkıyede 2 Senede Yurdısında Okuma Imkanı Var.
@Tymaron Bende work and tavel yapmayı filan planlyorum. Sende ingilizce öğren birlikte gidelim. Babamdan da izin çıktı. Ama bu sene gidemeyeceğim herhalde.
Hedefim Bahçeşehir Üniversitesi bilgisayar mühendisliği.(Çalışırsam neden olmasın?)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.