1 oyun oynalım dedik kaç gündür uğraş uğraş uğraş en sonunda artık herşey tamam dedik şimdide bi ton hata verio ne oluo of ya

Hamachi Bağlanmıyor.. Sürekli İşte Oturum Açılıyor .Tekrar bağlanılıyor vs de kalıyor. web sırasında bi sorun oluştyu yok eşleşemedi bi ton sorun

web vekil sunucusuu araması sırasında bir hata oluştu cart curt da dio

Bir Resim..

Aynisini bana diyor deli oldum walla Cozumunu bilen soylesin bizde faydalanalim :((
Büyük ihtimal hamachi ağlarında bir sorun vardır.Çözümü sadece beklemek. 1.0 sürümü ilk çıktığında bu çok olurdu zamanla azaldı ama sanırım hâla var bekleyin düzelicektir.
Ben 1 Aydır Bekliyorum Cozulmedi Ama :selektor
Oha. :D 1.0.25 mi kullanıyorsun?
1 tane surum iste yeni surumde ındırdım aynı dıor
Internette şöyle bir şey buldum :

Wotran:
Eşlesme hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim?
Bu hata geçici bir problemdir.Hamachinizi açarken eşleşme sunucusuna bağlanma başarısız ..hamachi.cc Tekrar denemek ister misiniz diye bir uyarı aldığınızda hayıra tıklayın sonra power tuşundan tekrar girmeyi deneyin yine aynı hatayı alırsanız tekrar tekrar aynısını yapın.O uyarıyı vermeyene kadar bunu yapın.HALA ısrarla veriyorsa 1-2 gün sonra tekrar deneyin düzelir.

Benim bildiğim de böyle geçici olması lazım.1 ay sürmesi anormal bir durum.
30 kere yaptım en sonunda tekrar baglaniyor dedi kaldi
bakalım sildim ben sinirden tekrar yüklücem abi tam herşey oldu kuzenle birbirimizi görmeye başladık hamachi ile tam oynucaktık red alert 2 yi hamachiler kapatmış kendini bi dahada bağlanamadık
2 aydır sorunsuz çalışıyor:D
Bizde Calısmıo Ya

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.