cinsellik ayıp bişey değil bence @Cluster Açık konuşmuyoruz sonuçta Ayrıca eğitimdeki çarpıklık yüzünden daha 18-19-20 yaşına gelmiş arkadaşlar daha ilişkiye girerken ne yapılması gerektiğini bilmiyor genel olarak konusmuyorum yani bilmeyenler var Cinsellikte sonuçta bir ihtiyaç ve istek cinsel ilişkiye giremeyen cinsel hayatında bozukluk olan sevgililer ve evliler bu yüzden ayrılıyor bile çünkü pisklojik bir etkide yapıyor bilmem anlatabildimmi :asik2
Valla konuya dönersek ben de sevgilisi olsam ben de ayrılırım. Sonuçta bu kadar tahrik olan birinin nerede ne yapacağı hiç belli olmaz.. Ayrıca başkasıyla ilişkiye girip girmemesini asla garanti edemezsin.. Karışık bi durum.. Kısacası kötü birşey.. :S
Geçenlerde bir haber vardı. Göremedim su an link veremiyorum. Kadın kafasını bir yere vuruyor. Daha sonra buda bunun gibi bir hastalıga yakalanıyor. Herkesle cinsel isteğe girmek istyor. Kocası evde başka adamla yakalıyor vede sadece ağayabiliyor. 6 ayda 5 kere başka erkekle yakalamış sanırm.
Bu konu fistandantilus tarafından düzenlendi(2007-11-05 19:12, 17 yıl önce)