Gözüne dövme yaptırdı
Toronto`lu bir adam dünyanın ilk göz küresi dövmesini yaptırarak, gözünün beyaz kısmını maviye çevirdi. Kornea dövmesi göz doktorları tarafından gözünde travma olan hastalara yapılan bir işlem, ancak bu yöntem ilk defa sağlıklı bir göze uygulanıyor.
çok sevdim yaw ben :D
Yaptır sende :)
:D güzele benzior kırmızı yapsamm :D
Bu sistem şu an amerikada mevcut 10 sene sonra yada 20 türkiyeyede gelir ttüm vücudu dövme kaplı biri olarak söylüyorum türkiyeye gelirse ilk yaptırAcaklardan biride benim

[URL=https://g.imageshack.us/img242/n6779741766982487862zh7

aha bu sağ kolum full kaplatırken :))

dövme yaptırmak isteyenlere U,S takımına yüzde 50 indirim yapılır from eskişehir. :DD
korkunç yaw:)
Efekkotan Ben istiyorum yaptırmakta Çok pahalı gerçekten

2 Koluma ve bi Baldırıma yaptırıcam

İzmirde Toplam 1600 Ytl Dediler.
mthN : Efekkotan Ben istiyorum yaptırmakta Çok pahalı gerçekten

2 Koluma ve bi Baldırıma yaptırıcam

İzmirde Toplam 1600 Ytl Dediler.

Dovme Dedıgın Vucuda Yavas Yavas Yapılır..Sen Bı Anda Istıyorsunkı Bı Anda Koluma Baldırıma Bacagıma Falan Yaptırıcam..Bunun Cok Saglıksız Bı Karar Oldugnu Dusunuyorum..Ilk Once Ufak Dovmeyle Basla Hatta AZ Gorebılıcegın Bı yerıne Yaptır..Su Anda Sen Neden Gorunmucek Bıyerıme Yaptırıyım Dıyebılırsın..Ama O Psıkolojıyı Bı Yasaman Lazım..Zaman Gectıkce Sevıcekmısın Yoksa Sıkılmayamı Baslıcaksın Kendını Boyle Test Asamalrından Gecırmelısın..Mesala Ben Sana Kendımden Ornek Verıyım 2 Sene Once Gıttım Aılemden Izınsız Sırtıma 14 Cm Boyutunda Dovme yaptırdım..Ve Ben Bu Dovmeyı Yaptırırken Ilk Ve Son Dovmem Olmuyacagınıda Bılıyordum..Yınede Gıtıtm Sırtımı Sectım..Sonra Sırtımda Dovme Oldgunu Unutmaya Basladım.Mesala Sacımı yaparken Caprazda Duran Aynadan Sırtımı Goruyodum Oyle Aklıma Gelıyodu..Baktım Gercekten Dovmeyı Sevıyorum GIttım Sol Omzuma Ejderha Yaptırdım...Bu bende Gıt Gıde Hastalık halne Sonra Gıttım Bacagıma Bıo Yaptırdım(Gercı O Daha Bıtmedı:D) Ve Ben Su Anda Antalyanın En Iyı Dovmecısıne Yaptırıyorum Dovmelerımı(Berat Abi..Yanı Berty)..Ama Arkadaslarım Bende Goruyo Veya Baskası Cok Hoslarına Gıdıyor Bende Ypatırıcam DIYOR..Mesala Gecen Aqua parkta Cocugun Tekı Geldı Arkamdan Istanbuldan Tatıle Gelmıs..Sırtındakıler Gercek Dovme DFemı Dedı,Evet Dedım Bende COk Isıtıyorum Yaptırmayı Fkaat Tırsıyorum Acımasından Dedı..O AcI Falan Hıkaye Dedım Ama yaptırma Dedım..Pısmanmısın Dedı Hayır Dedım Ama Yaptırma Dedım Cunkı Hep Yaptırma Istegı Oluyo Icımde dedım..Yanı Aılenız Falan Bu Durumlarda Tutucuysa Yaptırmayın..Cunkı Hıcbırzaman Ilk Ve Son Olmuyor..Erogınden Beterdır Bu Dovme Sevgısı...!!!!
2 kolumda var i$ yerindeyken sorun olmuyor benim üstüm olmadiği için... ancak görü$me ve toplantilarda utaniyorum bazen kolumu saklama gereği duyuyorum. yaptiricak olan varsa 3 kere dü$ünsün ( asker-polis-savci olamazsin. ailende sorun yaratir. toplumda bir antipati olu$turursun kendine kar$i. vs )

ayrica: pahali bir olay tabikide, mahalle aralarinda, kumsallarda dövme yapani çok gördüm hatta sol kolumdaki dövmeyi lisedeyken kaldirimin üstünde yaptirmi$tim, $ansima adam biliyordu i$i güzel bir $ekil çizdi ama kalite olarak tutmadi. hayatin boyunca ta$iyacaksin sonucta. yaptirirken ucuza kacmayin, ucuz biyerde yaptiricaginiz dövmeyi 1 sene sonra emin olun beğenmeyeceksiniz ve üzerini kapatma i$lemi '0' dan dövme yaptirmaktan daha zor ve pahali bir olay. ayrica sağlikta çok önemli bir konu. önceden önemsemiyorduk pek, bana dövmeyi yapan adam iğneleri kolonyağı ve çakmakla yakip onlarca kez farkli ki$iler üzerinde kullaniyordu. ciddi bula$ici hastaliklar ta$inir böylece dikkat edin, dediğim gibi üç kere dü$ünün bir kere yaptirin.

hint: eğer beyaz veya açık renk ten rengine sahipseniz dövmenin tutma $ansi dü$üyor. yaptirdiktan sonra yarin öbürgün sildirmeye kalkarsaniz çok pahali bir olay sildirme i$lemlerinde en iyi yol lazerle sildirmek. ve açık renkli boya kullanilarak yapilan dövmeler zor siliniyor hatta hiç silinmiyor, renkleri koyu olanlarin silinme i$lemleri daha kolay. dövme yaptiracağiniz yeri mutlaka ara$tirin, yapim a$amasinda bira,sigara,esrar gibi maddeler kullananlarin atolyesine bir daha uğramayin. diğer arkada$in dediği gibi : ilk döğmenizi gözükmeyecek bir noktaya yaptirin. 70 ya$inizada gelseniz dövmenizin $ekli deği$meyeceği için en güzel $ekli bulun, asla aceleye getirmeyin. sizin için gerçekten anlami olan bir $ekil-resim-yazi bulun, bu konu çok önemli! ve diğer önemli konu ise dinsel acidan tam bir karara ula$madan asla ve asla dövme yaptirmayin( günah mi ? dünah değilmi ? )
05 Sana Katılıyorum.
Tereddütlüyüm Açıkçası fakat gerçekten Manita İşlerinde Büyük Rol Oynuyor Bu Dövmeler :)

Tabi Bi yere kadar bu Manita İşleri.

Zamanı Gelince Evleniyorsun falan filan ama Dediklerine Hak veriyorum.

Şimdi Koluma Ejderha Dövmesi yaptırmayı düşünüyordum ve diğer kolumada Onun tarzında büyük bir dövme.
Baldırımada KickBoks yazdırıcaktım Yukarıdan Aşağıya doğru fakat gerçekten tereddütte kaldım yaşlıyken pek hoş durmaz :)

Ve Senin dediğin gibi işin Ciddiyet gerektiren bir iş ise Dahada kötü.

Ben Öğretmenlik Mesleği üzerine yol çizdim.

Gerçekten Sorun yaratabilir ilerde.

Tekrar Düşüneceğim açıkçası.
Mthn dövme konusunda kararlıysan gel eskişehire 1000 liraya olur o iş profesyonel makina ve hijyenik ortamda
Ben Karşıyakalıyım ama Eskişehirde s0ra bana Dövme yapçam diye başka bişi olmasın :D
Novice
0.1
ben omzuma ufak bir dovme yaptirmayi dusunuyorum ve kisa bur sure once body ye ve fitnessa basladim vucudumun seklinin degisicegini varsayarsak dovmenin gorunusunde bur degisiklik olurmu ?buzulme fln gibi ?
beyler döwme sadece boş iş neden yaptırıyorsunuz kızlara hava için. kızları karakterinle hal ve tavrınlada avlayabilirsin !!!!!?? ağzın laf yapıcak !!!!!!??!!? ha illada yaptırıcam diosanız küçük yaptırın sonra pişman olmakta var !
XoXo : ben omzuma ufak bir dovme yaptirmayi dusunuyorum ve kisa bur sure once body ye ve fitnessa basladim vucudumun seklinin degisicegini varsayarsak dovmenin gorunusunde bur degisiklik olurmu ?buzulme fln gibi ?

bir$ey olmaz. kas dokusu derinin altinda bulunduğundan sadece dövmeyi tarz olarak farkli gösterir. deride herhangi bir gerilme veya büzülme i$lemi yok sonucta.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.