Neyse,madem herkez paylaşıyor bende paylaşayım dedim.
Sene 1996,yagmurlu bir pazar akşamı idi.Ben ve ailem televizyonda çok güzel bir film seyrediyorduk.Ama dışarıda yağan yagmur bizim anteni bozdu.Böylece televizyon keyfimiz bozulmuştu.Ama ardından çok şiddetli bir gökgürültüsü duyduk.Babam hadi herkez yatağa dedi.Neyse yattık.Ama su damlaları benim pencereme çarpıyor ve yok oluyordu.2 besmele ile yatağa girdim ve uyudum.Uyur uyumaz,ellerini bana uzatmış bir adam gördüm.Tam olarak karasakallı , nursuz yüzlü bir dede bana ,
-Dede =''Gel bana yavrucugum gel.Canını yakmayacagım '' diye sesleniyordu.Bende tamam diyerek dedenin elini tuttum.Beni bir yere götürdü.Götürdügü alan bir top şeklinde idi ve etrafı yıldızlarla doluydu.Ben hemen bir soru sordum;
-Ben = Neresi burası ?
-Dede = Star yavrucugum star...
-Ben = Peki ben buraya ne için geldim ?
-Dede = Sen büyük bir amaç için burdasın.Sana rüya melegi ünvanını vericem.Senden önceki melek,işini bıraktı.Meğer yeterli para ödemiyormuşuz.Bundan sonra sen rüya meleği olacaksın ve bu işe plevel 4'ten başlıcaksın.
- Ben = Tamam dede. '' Dedim.Ve bu yıldan itibaren yani 6 yaşından itibaren , sizlerin rüyalarını ben orgenize ediyorum.İstek rüya varsa , 0212,415 XX XX numarasını arıyarak,istek rüya siparişi verebilir.
_------
Tabi yalan,baştan sona yazma

Aranızda küçükler varsa inanabilir belki.Neyse bizimde artık bir payımız oldu =)
@Tedbunny
Artık sıkılmana gerek yok.Bak karasakallı , nursuz bir dede'den bahsettim.