Arkadaşlar Ben başlıkta verdiğim siteden verdiğim gitarı alacağım 1. sorum bu site güvenilirmidir 2. soru ibanez grg 270 iyi bir gitarmıdır ?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim
ben gitardan pek anlamam ama gittigidiyoru sorarsan 10 numara ayrıca çokda güvenilir zaten reklamlarıda oluyor tv'de ben ordan abimle bikaç bişey almıştık sorunsuz zamanında geliyor merak etme yani
Gittigidiyor'dan alışveriş yapanların memnun olduklarını biliyorum ancak 2. el gitar almanı tavsiye etmem. Çünkü 2. el gitarlar çatlamış veya rengi solmuş oluyor.
Vebruer : Gittigidiyor'dan alışveriş yapanların memnun olduklarını biliyorum ancak 2. el gitar almanı tavsiye etmem. Çünkü 2. el gitarlar çatlamış veya rengi solmuş oluyor.
öyle bir sorunla karşılaşırsam geri iade edebilirim sanırım renk önemli değil o kadar da önemli olan işlevi
güvenilirdir, 2. elde memnun kalmazsan parayı onaylamayıp iade edebilirsin hiç bir mazeret bildirmeden.
gitti gidiyor güvenilirde gitar nasıl =) hiç mi kullanan yko
zaten site sistemine göre sahibinden gitar sana getirilmesse onaylamıyorsun paran gittigidiyor'da kalıyor geri veriliyor .. sorun çıkmaz o konuda ama bende gitardan anlamam :(
Ya Pertevcim, Ibanez GRG270 gayet iyi ve başarılı bir gitar. Başlangıç seviyesinin sonları, orta seviyenin başlarına hitap eden bir gitardır. Ama olay şu ki gitarda Floyd Rose mevcut. Floyd Rose kilit ve köprü sistemi bilgi gerektiren bir sistem. Yani herkesin kullanması pek de iyi bir şey değil. Kullanılabildiğinde başarıya ulaştıran bir şeydir; fakat başarısız kullanımda gitarın ömründen götürür ve kullanıcıyı gitardan soğutur. Ayrıca Floyd Rose kilitleme sisteminde tel değiştirmek gerçekten yorucu, zor ve sabır gerektiren bir iştir.

İkincil olarak çalacağın müzik tarzına uygun bir gitar mı? Genellikle "dirty" sesler için kullanılır bu gitar. Yani metal müzik yapacaksan manyetik değişimi gerektirir. Reggy de yapılmaz bu gitarla. Umarım anlatabilmişimdir.
:) Gax30 siparişi verdim Grgden bazı sorunlar sebebiyle (2. el bulamama ) vazgeçtim gax30 0 olacak onun hakkında bilgin varmı külüstür
Eh, başlangıç yapacaksan gayet iyi bir gitar; ama yok ben bir sürü konser vereceğim, turneye çıkarmış gibi çalacağım diyorsan manyetikleri o kadar da güçlü değil. Dediğim gibi başlangıç içinse, ufak, arkadaşlar arasında 1-2 kez konser verilecekse, ağır parçalar çalınmayacaksa çok uygun bir gitar. : )

Evet, iki gitarı da daha önceden denemiştim. 1000 $ altı Ibanezlerin performansını iyi bilirim. ^^
İdareci bir gitar clean tonları seni mutlu eder fakat distortion tonunu o kadar iyi yaklayacağını pek sanmıyorum.. Görünüş açısından gibson sg lere benziyor hoşmuş :D Bir dikkat etmen gereken şey de gitarın nerede yapıldığı. Benim baktığım sitede gax30 lar için çin malı diyor sitedekiler yani umarım senin alacağın da çin değildir

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.