Selam arkadaşlar ,

Laptopumu herzamanki gibi çalıştırdım fakat bu sefer internet kablomu taktıgım halde internete girmemeye başladı nedenının ne oldugunu anlayamadan diğer bilgisayarıma geçtim bu bılgısayarda aynı modeme baglı dırek bır kac sayfa denedım vede burada ınternetın calısmakta oldugunu gordum sonra bı laptop a restart cakıp bastan denedım bu sefer kablonun kopuk olduguna dair uyarı verdı o zaman ınternet kablomdan suphelenip diğer bilgisayarın yanına getırıp bu bılgısayarın ınternet kablosunu ona taktım hıcbır belirti yok restart attım gene belırtı yok ne yapmam gerek saatlerce ugrastım hıcbır belırtı yok vede ayrıca birşey eklemek isterim bugun acılısta ilk defa kaspersky gri renkte acıldı nedenını anlamıs degılım daha sonra bunlar oldu kaspersky ı kapatıpda denedım ama gene bı ısıme yaramadı kasperskyda sag sol kosede gri renkte uzerınde sarı bır tabela ile calısıyordu anlamıs deılım nedenını ama neden oldu bu olay cok yardıma ıhtıyacım var

Teşekkürler.
Söyle diyim öncellikle Networku ile ilgili bir sorun var makinada ihtimaller şunlar windowsda network her hangi bi dosyası silinmiş sanmıyorum böyle bişi olcağını.. Kaskersky'ın Sürümünü kullandığında 30 günlük bu 30 gün bittiğinde gri olur ve sürümünü cd key yüklemediğin sürece bir çok izini kapatabilir kendiyle birlikte güvenliği kapatabilir. Veya bazı virüs programları sürümünü bittiğinde sistemden kaldırıldığında böyle sorunlara yol açıp zarar verebiliyor ama bunun kaspersky da olcağını hiç sanmıyorum. Dediğim gibi en belirgin sebebi makinada kaspersky tam koruma bilgili kullanıcı tarafını seçip 30 günlüğü kullandığında o sürüm bittiğinde kendını gri yapar ve devre dışı olur eger kasper sky internet korumanıda yapıyorsa sürümübittiğinde girmenide engellicektir. ya bi türlü kasper sky sistemden kaldırıcaksın yada cd key bulup giriceksin yada girip gerçek bir kasper sky alıp yoluna devam ediceksin eğer sorun buysa. :)
Kaspersky ı neredeyse 2 aydır zaten 30 gunluk denemesı bıtmıs olarak kullanıyorum ilk defa bugun boyle oldu

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.