Herkese selam ;

ben gitar dersi almaya başlıycam.eski bir gitarım var.İlk birkaç dersi onla alıcam ama bana yeni bir gitar lazım.gitarlar hakkındada hiçbir fikrim yok nasıl bir gitar alıcağımı bilmiyorum.bilgisi olan arkadaş varsa ilgilenirse sevinirim.

Teşekkürler :)
ne alıacksın klasik bass akustik elektro ?
klasik gitar alıcam.eğitimden sonra electro gitar almayı düşünüyorum.klasik gitardan sonra electroyu 1 ay içinde öğrenebilirmişim.çok şeyi aynıymış..
Ben yaklasık 4 ay once Valencia CG160 ila başladım orta seviyede bir gitar seni uzun sure idare eder klavyeside cok rahat.
Eurosports : klasik gitar alıcam.eğitimden sonra electro gitar almayı düşünüyorum.klasik gitardan sonra electroyu 1 ay içinde öğrenebilirmişim.çok şeyi aynıymış..
Elektro çalıcaksan neden klasik gitar eğitimi alıyorsun ki ?Direk elektro al başla.
Armi :
Eurosports : klasik gitar alıcam.eğitimden sonra electro gitar almayı düşünüyorum.klasik gitardan sonra electroyu 1 ay içinde öğrenebilirmişim.çok şeyi aynıymış..
Elektro çalıcaksan neden klasik gitar eğitimi alıyorsun ki ?Direk elektro al başla.

Öle Çok Kotu Oluyo Ben Öle Başladım Direk Elektro İğrenç Bişe En İyisi Zamanında Öğrenmek :(
ahka1234 :
Armi :

Öle Çok Kotu Oluyo Ben Öle Başladım Direk Elektro İğrenç Bişe En İyisi Zamanında Öğrenmek :(

iyide ikisi çok farklı şeyler . Çaldığın şeylerde farklı.Aralarında tabiki bi alaka var ama tamamen farklı olaylar.Ama diosan zevkli bi şekilde gelişmek istiyorum o zaman klasik gitar al derim çünkü bi anda elektro zor ve bezdirici olabiliyor :)
Armi :

electro gitar öğrenmeyi daha sonraya halletmek istiyorum.ilk önce klasik gitarı öğrenmek istiyorum.gerisi sonradan gelir zaten..

Mistick : Ben yaklasık 4 ay once Valencia CG160 ila başladım orta seviyede bir gitar seni uzun sure idare eder klavyeside cok rahat.

CG160 ile hiçbir fikrim yok.böyle değişik isimleri falan oluyor.ben neye göre arıycam bilmiyorum..
Elektro klasikten daha kolay klavye tel sertliği açısından fln klasikle başlıyacaksan Akor tutan bi gitarın olsun yeter kalite çok ta önemli değil bence 70-80 liralık bi gitar işini görür ama tavsiyem akustikle başla zevk alırsın
o zaman normal bir gitar alsam yeterli ? :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.