Eurosports : klasik gitar alıcam.eğitimden sonra electro gitar almayı düşünüyorum.klasik gitardan sonra electroyu 1 ay içinde öğrenebilirmişim.çok şeyi aynıymış..Elektro çalıcaksan neden klasik gitar eğitimi alıyorsun ki ?Direk elektro al başla.
Armi :Eurosports : klasik gitar alıcam.eğitimden sonra electro gitar almayı düşünüyorum.klasik gitardan sonra electroyu 1 ay içinde öğrenebilirmişim.çok şeyi aynıymış..Elektro çalıcaksan neden klasik gitar eğitimi alıyorsun ki ?Direk elektro al başla.
ahka1234 :Armi :Eurosports : klasik gitar alıcam.eğitimden sonra electro gitar almayı düşünüyorum.klasik gitardan sonra electroyu 1 ay içinde öğrenebilirmişim.çok şeyi aynıymış..Elektro çalıcaksan neden klasik gitar eğitimi alıyorsun ki ?Direk elektro al başla.
Öle Çok Kotu Oluyo Ben Öle Başladım Direk Elektro İğrenç Bişe En İyisi Zamanında Öğrenmek
Armi :Eurosports : klasik gitar alıcam.eğitimden sonra electro gitar almayı düşünüyorum.klasik gitardan sonra electroyu 1 ay içinde öğrenebilirmişim.çok şeyi aynıymış..Elektro çalıcaksan neden klasik gitar eğitimi alıyorsun ki ?Direk elektro al başla.
Mistick : Ben yaklasık 4 ay once Valencia CG160 ila başladım orta seviyede bir gitar seni uzun sure idare eder klavyeside cok rahat.