arkadaşlar biliyordumda program lazımmış ondan soruyorum.geri dönüşüm kutusundan sildiğimiz dosyalar yeniden geri getirilebiliyormuş.acaba bunu nasıl yapabiliriz.program lazımmı ?

peki geri getirebiliyorsak kalıcı nasıl silicez ?
Axons : Kalıcı silmek için

Sift+Del yap dosyaya.

O yaptığın normal bir şekilde sildiğin dosyayı geri dönüşüm kutusundan tekrar silmenin kısa yolu :D
Axons :
|ZagoR| :
Axons : Kalıcı silmek için

Sift+Del yap dosyaya.

O yaptığın normal bir şekilde sildiğin dosyayı geri dönüşüm kutusundan tekrar silmenin kısa yolu :D
Biliyorum onu söyledim

arkadaş geri dönüşüp kutusundanda silinmiş bir şeyi geri gertirmeyi soruyor böle bir şey mümkünse tamamen nasıl silcez dio geri getirilmesi imkansız şekilde senin dediğin düz bilinen yöntem
yaw ben sadece soruyorum.diyorum ki geri dönüşüm kutusundan sildiğimiz dosyaları nasıl geri getiricez.program falan lazımmı diye ?

getirdikten sonrada tamamiyle nasıl silicez diyorum.

yani getirmek istediğim resimler falan varda.bide silinmesi gereken bazı şeyler.
ya bilen yazsın.yoksa hiç yazmayın ya !
@Axons :

1- Ben windowsu iyi bilmiyorum ben yazmadım
2- sadece yanlış yazdığın birşeyi düzelttim.

Programın ismi

Recovery My Files

Ultima-strike yerine ilk google dayıya sorarsanız daha çobuk cevap alırsınız :D
bunlar ne yaw:con
wallaha bir tane biliyordum hatta kullandıgımdada demıstım ulan bunu nıye sılmısım dıe :D kotu taraf ısmını hatırlamoyordum ama googledan aratıp bılgısayarda yer acmak ıcın bulmustum onu galiba hatırlamıyom :D cok onceydı zaten google amcadan bulursun rahat bir şekilde
Evet o da var google amca rulez..
Ontrack EasyRecovery Üstüne tanımam. İşyerimde ben bu programı kullanıyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.