selam beyler türkcellde bi olay vardi 1 bilet alınca 1 bilet ücretsiz veriolardı gençtürkcelliysen o olay devam ediyor mu? bilen bilgilendirirse sevinirim
Cinema değilde Sinema bileti olayı galiba bitmişti , Cinemayı bilmiom
Cinema arıom ben ufaklık olmuo mu
onu bilmiom
ufaklık bilmez boşver şimcik:D

sinemaya bitti cinemayı bende bilmiyorum:D
-Sidious- : Cinema arıom ben ufaklık olmuo mu

Melih sen çok büyüksün sanki dicem şimdi Polemik çıkarıcaksın (:
mthN :

Melih sen çok büyüksün sanki dicem şimdi Polemik çıkarıcaksın (:

yok ya nie çıkaram polemik sinemaya gitmeyi planlıom al pacino ile robert de niro mu ne onların varsa öle bi durum gidiyim dedim yatmadan öğreniyim dedim böle yok sinema cinema saçma saçma şeyler yazıolar yorgunum zaten ondan öle yazdım bazen insan sinirlenio salaklaşıo karşı taraf
saçma şeylermi yazıyorlar adamlar seni adam gibi konuş şu türkçeyi diye uyarıyorlar bide üste çıkmaya çalışıyorsun

"cinema" değil "sinema" şu ingilizcenin taa a...
Fearsome : saçma şeylermi yazıyorlar adamlar seni adam gibi konuş şu türkçeyi diye uyarıyorlar bide üste çıkmaya çalışıyorsun

ingilizce dünya dili çocuk belki kendini geliştiriyordur :) kimseye karışamayız öyle bi hakkımız yok
berkanu :
Fearsome : saçma şeylermi yazıyorlar adamlar seni adam gibi konuş şu türkçeyi diye uyarıyorlar bide üste çıkmaya çalışıyorsun

ingilizce dünya dili çocuk belki kendini geliştiriyordur :) kimseye karışamayız öyle bi hakkımız yok
burası türkçe bir forum.

sana bi ara bazı şeyleri öğretmem gerek.
bi ara gel yanıma
@Lucretius ve diğerleri

Hiç kimse kusura bakmasın ama a dan z ye Türkçeyi önemseyen birisi olmadan kimsenin eleştiri yapmaya hakkının olmadığını düşünüyorum.Önce bi siz kendinize bakacaksınız ondan sonra diğerleri ile uğraşın.

Bakıyoruz takma isim :Lucretius
Bakıyoruz takma isim :Zagor
Bakıyoruz takma isim :Navody
vs
vs

Burda isim soy isimden çok insanlar takma isimleri ile tanınıyor.Sizin tanınmanızı sağlan bir takma ismi ingilizce veya Türkçe olmayan bir sözcük seçtiğinizde bunun ne anlama geldiğini anlamalısınız.
ZagoR - Hiç kimse kusura bakmasın ama a dan z ye Türkçeyi önemseyen birisi olmadan kimsenin eleştiri yapmaya hakkının olmadığını düşünüyorum

türkçeyi düşünmek ve kollamak için TÜRK DİL KURUMUNDAMI çalışmamız gerekiyor, böyle saçmalıkmı olur ?

takma ad olarak kullanılabilir, kendin yazmışsın takma ad diye ozaman ultima online - counter - strike vs vs.. tarzı oyunlarıda oynamayalım ingilizce ?

mantıklı açıklamalarla gelin allah aşkına :)
Konuyu saptırma.Ne oyunları ben yaptım nede ismlerini ben verdim.Ayrıca benim böyle takıntılarım yok.İsteyen istediği gibi konuşsun.OKULLAR BU EĞİTİMİ veremiyorsa benim yapabilecek birşeyim yok.İster cinema der ister sinemaq. takma ismin Fearsome. Diyorsun ki Türkçeye sahip çıkalım.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Ayrıca benim ismim ingilizce değil , belki bir çok kişinin ismi uydurmaca yada ultimada bi kaç büyü sözünün birleşimidir. Her görüle isim ingilizce değil burda

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.