Evet arkadaşlar belkide çoğunuz bilmiyordur dün gs-fb basketbol derbisi vardı ve galatasarayımız 74-72 kazandı.Ve bir derbi klasiği diye nitelendirdiğimiz kavga dünde çok şiddetliydi ya o anları kelimelerle anlatamam youtube'a girin gs-fb basket kavga diyin çıkar zaten.Ayrıca olay çıkaran taraftarların birkaç ıyakalandı:

1-bayan gs
11-erkek gs
1-bayan fb

taraftarları adliyeye sevkedildi.

Not:Fenerbahçe'nin 5 maç seyircisiz oynama cezası vardı onun için tek galatasaraylı seyirciler vardı.
Master
59.2997
Fenerbahçe'ye, Galatasaray maçında dolduruşlar ile verilen fazla cezalara karşılık, eğer Galatasaray'a dünkü yapılanlardan sonra kayda değer bir ceza verilmez ise Türkiye Basketbol Federasyonu'na gerçekten yazıklar olsun. Ayriyetten basınımızın da ne kadar taraflı olduğunun göstergesi olarak, dünkü olanlardan sonra bu olayları bile Fenerbahçe'nin üzerine yamamak isteyen, sözde "tarafsız futbol eleştirmeni" dediğimiz zavallılar mevcut. Sporu, spor olarak görmeyip böyle holiganca davranışlarda bulunanlara (ister Fenerbahçeli, ister Galatasaraylı veya başka bir takımlı olsun) insan demeye maalesef insanın içi el vermiyor.

Ayriyetten Galatasaray'ı galibiyetten dolayı kutluyorum. Umarım Fenerbahçe yönetimi kötü gidişata karşı bir önlem alır - ki alınmıcak gibi görünüyor - yoksa gidişat gerçekten iyi durmuyor.
Güzel bir yazı yazmışsın ancak yandaş medya diye tabir ettiğimiz medya, fenerbahçeyi yüceltip galatasarayı yerin dibine sokuyorlar bu futbolda böyle basketbolu bilmiyorum.Dünkü olayları gazetelerin dediğine göre fenerbahçeli bir kadın tribünlere el hareketi çekmiş ve öyle başlamış resmide var bence doğru ama koca olalar bunun yüzünden başlamış olamaz diye düşünüyorum.
Master
59.2997
Bazı haberleri, özellikle spor üzerine yapılmış haber ve gazetedeki spor bölümlerini okumayan birisi olarak o konuda yorum yapamayacağım. Ancak bizim yönetimdeki idarecilerimiz de medyaya bu kadar bağlı kalırsa, ister futbol, ister basketbol olsun her alanda sporumuzun gelişmesi gerçekten imkansız. Spordaki bu tabir-i caizse "terörizm"in ortadan kalkması için öncelikle yayın organlarını temizlenmesi şart.
8 yaşındaki bir çocuk babasıyla maça gitmiş dün çocuğun üstünde Fenerbahçe forması babasının üstünde Galatasaray forması varmış ancak nasıl bir zihniyettir ki Galatasaraylı taraftarlar bunu sert tepkiyle eleştirmiş ve Babasıyla birlikte çocuğu dışarı çıkarmışlar, yazık.
Tymaron : 8 yaşındaki bir çocuk babasıyla maça gitmiş dün çocuğun üstünde Fenerbahçe forması babasının üstünde Galatasaray forması varmış ancak nasıl bir zihniyettir ki Galatasaraylı taraftarlar bunu sert tepkiyle eleştirmiş ve Babasıyla birlikte çocuğu dışarı çıkarmışlar, yazık.

bu konuda kimilerine göre normaldir kimilerine göre değildir.Ama sen en önemli , en riskli derbiye nasıl kızına fenerbahçe forması giydiriyorsun ki Bİlmeyen biri olsa gs ile fb arasındaki buzları o zaman birşey diyemem ama bunları bilipte gelmek nasıl desem çok saçma.Bence taraftarlar en doğrusunu yapmış zaten taraftarlar yapmasaydı güvenlik güçleri çıkartırdı.Çünkü fenerbahçe ülkerin 5 maç seyircisiz oynama yasağı var ve o yasağı çiğnedi buna kimse göz yumamaz ama nasıl tepki verdiklerini bilmiyorum 8bin galatasaraylı içinde 1 fener forması gerçekten şaşırtıcı bir olay..
Novice
12.5
Berkancık bazı konuları eksik biliyorsunuz ona göre yorum yapıyorsunuz.Fenerbahçe'nin doğrudur 5 maçlık cezası var ancak basketbolda derbilerde karşı takım taraftarı alınmıyor buna göre yorumlara devam edin.
evet bende televizyondan duydum basketle pek ilgim yok ondan yanlış yazmışımdır.
fenerbahçenin seyircisi yoksa kimle kavga etti bunlar
bizim taraftarlar fenerli bir oyuncuyu dövdü :D sonra o oyuncuda bir taraftara yumruk attı kötü şeyler oldu yabancı maddeler yağdı fenerli oyunculara vs vs

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.