Merhaba. İnternette bayadır araştırıyorum fakat bulduğum bir siteyede bildiğim tüm dns ayarlarını yapmama rağmen erişemiyorum. Maçı online izleyebilmek icin bildiginiz bir yer var mı ?
umut ediyorum ki bellinzona burada yener galatasarayı dualarım bellizona ile!!
Anlasılan Fenerlisin. Ne de olsa hepsi aynı. Tek dertleri Galatasaray'ın mağlubiyeti. Demekki iyi kuyruk acısı bırakmısız. Ama birde ülke puanını düşünebilseler hiç içim yanmıcak :))

Siz bir ligde de düzelinde ... :)

Ayrıca O değilde var mı soruma cevabı olan :)

Edit : Ben bulursam vericem. Az kaldı :)
yoo beşiktaşlıyım beşiktaş harici hiç bir takımın başarısını görmek istemiyorum
Fener'i her ne kadar sevmesemde onlarında Avrupada başarılı olmasını istiyorum. Özellikle Galatasaray ve Beşiktaş'ın.Ama Beşiktaş taraftarı da mı bir bozulmaya gidiyor acaba ? :)
Fearsome : yoo beşiktaşlıyım beşiktaş harici hiç bir takımın başarısını görmek istemiyorum

İşte bunlar yüzünden neden türkiye başarılı olamıyor diyoruz. yazık çok yazık misal fb den semih türkiye formasıyla gol attımı sevinip bağırıp çağırmayı biliyoruz bunlarda milli maç tadında ayırt etmeden izlememiz destek vermemiz lazım.
Fearsome görmek istemiyorsan git burdan.(Forever FB) Bjk na çektiler mi aragazı?

Bu konu |ZagoR| tarafından düzenlendi(2008-10-02 20:28, 16 yıl önce)
@zagor

bence küfürü sil. Uyarı alacaksın.

@noname

Aynen dediğin gibi, bu macların milli maclardan bir farkı yok. Hepsi genel olarak Türkiye adı altında bu kupalarda mücadele ediyorlar

Bu konu own.curtis tarafından düzenlendi(2008-10-02 21:52, 16 yıl önce)
Kırk yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim.Golleri ye ye dağılmıyor xD
Beşiktaş'ın elenmesine üzüldüm. Galatasaray'ın aldığı sonucuda pek beğenmiyorum ama turu geçmesi yeter :)

Hadi Kayseri, şimdi sıra sende...
zagor bilmiyorum banamı küfür ettin own.curtis adli arkadaş uyarmış seni eğer bana ettiysen edebini bozma uslu ol!

ayrıca bana milliyetçi edebiyatı yapmayın kardeşim milli takım ayrı klüp takımı ayrı fenerliler bjkyi desteklese ne olur avrupada aha 4 tane yedik allah belalarını versin istemiyorum umarım gs gruplardan çıkamaz fenerde 4. olarak döner öğle milliyetçiyim avrupada kardeşiz ayaklarını geç en azından ben o anlayışı benimsemiyorum benimsemiyeceğimde ha milli takım ayrı semih gol attı diye sevinmiyorum orada milli takım skor olarak öne geçtiği için seviniyorum
senin dediğin gibi düşünsek şimdi sennle t***k geçmemiz lazımdı ;-)
benle niye geçiyonuz takımla geçin hak etti ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.