Bu site sayesinde Rapidshare Premium Account'a sahip olabilirsiniz. 1 aylık Rapidshare Premium Account almak isterseniz 4 tane referralinizin olması gerekir. 3 aylık içinse 11 referral gereklidir.

Üye olduktan sonra, login olup resimdeki "clicking here" yazan yere tıklıyoruz.

Bize 3 tane seçenek sunucaktır.

Herhangi birini seçip açılan formda gerekli yerleri dolduruyoruz. Unutmayın bu kısım üyeliğinizi tamamen aktif edebilmeniz için gereklidir.

Burdan kayıt olabilirsiniz: https://freerapidaccount.uni.cc/

Not: Verdiğim link benim referral linkimdir. Referral olmanın hiçbir dezavantajı yoktur..
Tesekkur ederiz sagol.

Senin 4 taneli ise bitince https://www.freerapidaccount.com/free/?r=52918 beklerim :)
:) Rapide alternatif program var fkt Warezmiş Yaynlanamasmış vs.vs. =) Kasmaya gerek yok bunlara isteyene pm yoluyla yardımcı olrm
@Death_Rider
o prgram ı pm den bı yollarmısın deneyım
sımdıe kdr 3 4 prgram denedım hıcbırı calısmadı:(

free acc ısınıde bı denıcem:))
Asıl ben teşekkür ederim :)

Not: Üyeliği aktif etmek için 3 seçenekten birini seçtik ve gerekli alanları doldurduk ve "You have not completed your offer!" gene yazıyorsa sabırlı olun 24 saat içerisinde "You have completed your offer!" olucaktır..

Arkadaşlar bu tür siteler size birşey vermez boşa kendinizi kandırmayın.
@MiqRop Benim arkadaşlarım dosya upload ederek Rapidshareden bedava üyelik alıyorlar. Su an benim elimde mesela bir tane var. Sırf dosya upload etmekten dolayı mayısa kadar premium kullanma hakkımız var.
fistandantilus, dediğin doğru ama pre. kazandıran şey upload sayısı değil. Collector account açtıktan sonra 1mb den büyük bir dosya upload edilir ve o dosya başkası tarafından her indirildiğinde 1 puan kazanırsın ve 10.000 puanda premium account sahibi olursun. Collector account açmak için bir tane dosya upload edin(boyutu önemli değil, çabuk upload olması için). Dosyanızı upload ettikten sonra kayıt olucakmısınız diye sorucak, o zaman gerekli yerleri doldurup kayıt olabilirsiniz.
Evet dediğin gibi başkaları o dosyları çekerse eğer premium sahibi olabilirisn.
İyi de ben ilk mesajda anlatıldığı gibi olmaz demiştim =)
bnde 11 üye oldu not complete diyo üyelerin yanında kolpa mıdır nedir
Master
59.2997
Bu tür sitelere güven olmaz hiç kimse hayrına premium hesabı 3 üye için vereceğini sanmıyorum verse bile bi bit yeniği vardır o işin içinde.
[Lancelot] : Üye olduktan sonra, login olup resimdeki "clicking here" yazan yere tıklıyoruz.

Bize 3 tane seçenek sunucaktır.

Herhangi birini seçip açılan formda gerekli yerleri dolduruyoruz. Unutmayın bu kısım üyeliğinizi tamamen aktif edebilmeniz için gereklidir.

Bu dediğimide yapması lazım referrallerinin "complete" olabilmeleri için.
neyi seçtiğimiz fark eder mi lance?
Farketmez 3ünden birini seçip istenilenleri yapabilirsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.