İzleyince gül gül öldüğüm ciddi bir vidyo çekilmesede yapılan icadın imkansız olduğu için sanırım komik vidyo yapmaya çalışmışlar dediğim bir oluşumdur :D Mutlaka izlemelisiniz. Vidyoyu izleyince Losttaki Dharma Initiative aklınıza gelicektir

https://video.google.com/videoplay?docid=2870807485811822830&hl=en
Yarıya kadar izledim bişe anlaadım kapadm :con
harbi denız anladıgım su adamlar kazma kurek calısırken arkada traktor matkap aracıgılıyla delıyor onamı gul gul oldun :huh
Şirketimizin Adı Kullanılarak Yapılan Yanlış Bilgilendirmeler ile İlgili Kamuoyu Duyurusu

Bazı kişiler tarafından çekilen, şirketimize ait olduğu belirtilen modellerle ilgili görüntülerin bazı ağ sayfalarında yer aldığı öğrenilmiştir. Bu görüntülerdeki modellerin şirketimizin herhangi bir patent başvurusuyla ve özellikle 21.11.2006 tarihli basın açıklamasıyla kamuoyunun bilgisine sunulan 10.10.2006 tarih ve TPE 2006/05622 numaralı "Erke Üreten Bir Kuvvet Makinesi ve Bunun Çalışma Yöntemi" başlıklı patent başvurusuyla hiçbir ilgisi yoktur. Bu görüntülerde yer alan kişiler şirketimizde hiçbir zaman çalışmamış olup, bu kişilerin şirketimizle herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu asılsız görüntülerin ne maksatla hazırlanmış olduğu şirketimizce anlaşılamamıştır. Üçüncü şahısların herhangi bir zarar görmemeleri için bu ve benzeri asılsız görüntülere ve açıklamalara kesinlikle itibar etmemelerini dikkatlerine sunarız.

Ağ sayfamızda (www.erketurk.com) yer almayan hiçbir açıklamanın şirketimize ait olmadığını ve şirketimizi bağlamayacağını kamuoyuna bu vesileyle tekrar duyurmaktayız.

ERKE Erke Araştırmaları ve Mühendislik A.Ş.

Yönetim Kurulu

Diye bir şey buldum =)
zuhauhaaha
ztaen ona güldüm :D erke şirketi üzerinden fake vidyo çekmişler ama bunu da çok ciddi çekmeleri beni güldürdü. Bide lazer ile sonsuz enerji yaratabiliyorlarmış dönergeç ile. :D Bide sallama fizik prensipleri felan var..
gavurca konuşuyor bişey anlamadım
Yok türkçe konuşuyor altta yazı var...O yavurca...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.