Konu hakkında daha önceden başlık açıldımı bilmiyorum ama bu anketi düzenlemek istedim.

Soru : en iyi hizmet veren ultima-strike yetkilisi kimdir?

Cevabım, görüşüm : Slothere, Tymaron, Lucretius, Eques {emekli olabilir çok yararı olmuştu geçmişte.}

*not : Siz hangi yetkiliyi seçmek isterseniz tek isimde kullanabilirsiniz. ben genelleme olarak kendi görüş açımı söyledim.
* Bu arada "Slothere" Servis Dışı Yetkili olmuş, daha dün Moderatör'dü hayırlı olsun. seni daha iyi yerlerde görmek isteriz.
:asik2
En iyi hizmet veren tabiki uğur ( Luceritus ) 'dur kaç sendir alt yapıyı kurcalayıp kurcalayıp düzelltiyo ^^
Bence Slothere pek online görmesem de her şeye çok çabuk müdahale ediyor.
Slothere
+1
:utangac1
sen çok yeni yetkili olan yetkilileri söylüyorsun ve aralarına Lucretius 'uda koyyorsun demekki sen baya yenisin u-s'de :) başlıklara post atana bakıyorsan tabiki Slothere'dir ama Lucretius pek karışmaz mesaj olarak ama aslında en iyi o takip eder siteyi ki onuda geçtim 5 senedir adam portaldan tamamen bağımsız site yapmış hiç mümkün mü bir yetkilinin Uğur kadar çalışması saçma isimler arası oylama yapmışsın eskiler söyleseydin belki düşünürdüm Galentos, Akillis,Kanglao gibi.. =)
Lucretius Kuşkusuz =)
keşke anket yapsaydın :) bence hepsi aynı ayrım olmaz herkesin iyi olduğu yerler var..
Hepside işini iyi yapıyor.Benim için hepsi iyi ...
Yes Hp-Nexiel :)
:no
Slothere diyorum ,ve Her ne kadar bu yorumumla negatif elektiriği üzerime çekecek olsamda Lucretius iyi bir Coder (artık ne deniyorsa) web buildingden iyi anlıyor ama bence bir admin olarak çok katı ve yeterli değil bunu sitede ki alınan kararların zaman geçtikçe ortamın soğumasına yol açtığından anlayabiliriz.
Hepside Birbirinden Mutis + Hepsi Yardima Hevesli Oldukca Bence Ankette Gerek Yok Bizler Onlarin Yerlerini Biliyoruz Bilmesekde - Bilmeyenlere Kalmis :yes
@Leqendary
Benim yeni olduğumuda nerden çıkarttın. ben buranın çok eskilerindenim fakat UO'yu bıraktığım için uğraşmıyordum. son zamanlarda tekrar döndüğümü dile getirdim bazı başlıklarda. (lucretius'ada söyledim messenger üzerinden)

- Ayrıca "Lucretius" zaten sitenin teknik ekip başkanıdır. Onun hakkı ödenmez bunu biliyoruz fakat son zamanlarda dikkat ediyorumda "Slothere" her yorumu ya düzeltiyor, ya reklama yönelik işaret hataları koyuyor, ben bunu dile getirmeye çalışmıştım bu başlığı açarak. bilmem anlatabildim mi?
;-)

* Sadece yorumunuzu ve görüşlerinizi paylaşın lütfen ki konu dağılmasın.
1 ayda kapalı olan sunucular listesinden sunucu sildirmek içim haftalarca uğraştım.

eskiden u,s çalışanları aktifdi şu an bence eskisi gibi iyi değiller ama sorarsanız slother iyi :)
Eques: arkadaşımız bir süre önce kadrodan çıktı. Site ile ilgili bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Lucretius: Sitede verdiğiniz reklam, yazdığınız post, site güvenliği, site hakkında verilen kararlar, yapılan kodlamalar ve bu tarz teknik şeylerin tek sorumlusu Lucretius. Eğer ben oy verebiliyorsam Lucretius arkadaşıma oy verirdim. Ancak böyle bir ankette ne kadar çok yer alması doğru bilemem çünkü diğer yetkililere ben dahil verilen oylar haksızca verilmiştir. Tamamen kişisele bağlıdır.

Slothere: Sitede yetkili kadrosuna benden önce dahil olan bir arkadaşım. Yetki sınırları benden daha geniş benim elimin uzanmadığı yere onun eli uzanıyor. Script tarzı konularda Slothere arkadaşımız sorunluydu bir zamanlar ve işini çok iyi yapıyordu. Şimdi bazı sebeplerden dolayı servis dışı yetkili oldu. Lucretius olmasaydı oylamada oyumu Slothere arkadaşıma verirdim.

Tymaron: Bana gelince. Geçen yazın başlarıydı sanırım sitede Radyonun ilk açıldığı zamanlar. Dj olduğumdan beri sitede Radyo bölümünde yetkim var. Radyo bölümü aktif iken görevimi iyi yaptığıma inanıyorum ancak kapandığından beri müdahale edebileceğim bir konu başlığı veya açacağım bir konu başlığı bulunmadı bu yüzden bir süre pasif kaldım. Ancak bununla bitmedi diyerekten daha çok asıldım ve yetkim site geneline kaydırıldı forumlardan sorumlu kişiyim ve daha yeniyim. Eğer bir başkası olsaydım bana kesinlikle oy vermezdim çünkü 4 gün falan oldu sanırım yetkimi alalı bu sürede hiç bir kimse kimseyi tanıyamaz.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.