Merhabalar. Dvd Sürücüm Önceden Yazdığım Dvdleri Okumuyor. Ayriyetten önceden yazıpta okunmayan dvdlerin bilgilerine baktığımda;

kullanılan alan : 0 mb
boş alan : 0 mb
gösteriyor. Ek olarakta yeni dikkatimi cekti, bu okunmayan dvdlerin türünüce normal cd olarak görüyor.

Dvd Sürücümün Modeli :
ATAPI DVD A DH20A4P ATA

Umarım bu konuda yardımda bulunabilecek bilgili biri vardır. Şimdiden teşekkürler.

İyi bayramlar..
Evet yazarken hata verıodu bı ara bendede galıba hatta cdfs mı ne yazıyordu yanınca sendede oylemı yazıyor ? file system

edit : nero ile dene bide windows un kendı yazma programı cok dandık
Yok. Benim sorunum o değil. Benim sorunum, daha önceden yazdığım cd dizüstümde çalışıyordu. Şimdi odamdaki pc ye taktım fakat bomboş gösteriyor. Ve dvd cd olustur gibisinden secenekler acılıyor. Bende bunun üzerine boş alana bakayım dedim fakat kullanılan alan ve boş alan 0 mb gözüküyor.
Arkadaşlar aynı sorunu 1 sene önce bende yaşamıştım. Kullandığımız Dvd-Rom, Cd-Romlarımız zaman geçtikçe yeni Cdleri, Dvdleri okuma hatası olarak veya sanki boş bir Dvd, Cdmiş gibi görebiliyor. Dvd veya Cd Romlarınızın Firmware updateni yapın. Sürücünüzün markası ve modelini google'a yazarak arattırırsanız sonuç alabilirsiniz.

Dvd ve Cd yazma program olarakta Deep Burner'ı tavsiye ederim. Nero'dan daha hızlı ve 7mb kadar az yer kaplıyo. Kendim kullanıyorum..

Not: Program ücretsizdir ve süre kısıtlaması fln yoktur..
firmwarelerini bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi var m ? ;(

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.