abi şu türk telekomun işine bakın bi dünyadaki net hızına ve fiyata bakın şimdi aranızda ben edepliyim diyen varsa buyursun küfretmesin.Bu telekom'a saldırmak lazım.

https://img456.imageshack.us/img456/6159/c93e2250a7d84b0885b1a770c7490d.jpg
Novice
0.6
kuzuyuz, hakediyoruz.
japonların ta ..:D:D
Novice
0.1
japonlar uçuyor :D
Türk Telekomun Yaptığı Bi Yerden Sonra Gerçekten Dolandırıcılık Farkettiyseniz Bazı Ülkelerde Aynı İnternet Şirketleri Hakim Az Sabredin 1-2 Seneye Yabancı Firmalar Gelicek Türk Telekoma Pabuç Kalmıyıca s..e s..e kapanıcaklar!
abi bide diyorlar ülkemiz elden gidiyor valla kimse kusura bakmasın ben bu tür işlerin başına yabancı şirketlerin geçmesini isterim türkler hiç bişi yapamıyor+dolandırıyor bizi resmen köpek yerine koyuyorlar tabi halkımızdan da hçibir ses gelmeyince adamlar vurdukça vuruyorrlar
ben japonyadan bizim eve kablo çekcem :D
gördünüz dimi japonyanın aylık netinin parasını 2.5 saatte harcıyorm bn ya bu ne rezillik hemde o kadar hızlı
buzamana kaadr verdigim bütün paralar haram olsun japonya abi net hızı bizimkinin 20katı fiyatı bizimkini yarısı böyle bi şey olurmu ya ağlayacam nerdeyse :)
harbi haram olsun altında kalın o paraların :D
host şirketlerinde 10k hız var japonların kendi evlerinde 80k :P herkes in server i olur ha :P
Ohoo bunlar yıllanmış resimler. Tr'de 256 -512 oldu.Sonra 512ler 1024 oldu.Japonyayı düşünemiyorum :)
Japonya Rulazz :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.