Su üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye.

Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış.

İlk tepkiler ne olurdu dersiniz?..

Buyurun bakalım......:

* Amma balık yeriz artık be!

* "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" derlerdi de inanmazdım.

* Ulan tam da 'Uluslararası İlişkiler' bölümünü kazanmıştık. Şansa bak!

* Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat... Nihayet cari açığı, dışaçığını filan sıfırladık...

* Ülke olmak için ilk başvuran ilimiz Yalova oldu.

* Tarkan'ın İngilizce albümü raflarda kaldı...

* Bakanlar Kurulu kararı ile sularımız 12 bin mile çıkarıldı...

* Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı...

* Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Jack Şirak, T.C. vatandaşı olmak için başvurdu. Şirak'ın Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak...

*Stratejik açıdan hiçbir önemimiz kalmadı, ama artık ne önemi var.

*Ülkemizde bulunan yabancı turistler "Ne iş olsa yaparım abi" diyip iş aramaya başladı.

* Apo "Atın beni denizlere" deyip sürekli ağlıyor komutanım!...

* Heyyooo!... Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum,dersler boş geçecek...

* Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dünyanın öteki ucu!!

* Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle.

Sizde ne olacağını yazın :D
* Heyyooo!... Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum,dersler boş geçecek...

* Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dünyanın öteki ucu!! :D
Türkiye ırak sularına denizustu petrol santralleri kurdu bu olay uzerine Obama BAKANLARa tebrik mesajlarını Turkcell uzerinden cekti
azuahah neler yapardım ben warya super olurdu ole olsa :D
Konun Yeri Sohbet Geyik oLması Gerekmiyomu :con
verilmişti gibi :utangac2
Leqendary : verilmişti gibi :utangac2
Pyscho_Teller : Konun Yeri Sohbet Geyik oLması Gerekmiyomu :con

Neden Her Açılan Konuda eski veya yeni bu tarz yırtık don muhabbeti yaşanır bi türlü anlayamadım sizene ya verilmiiiiş verilmemiş bu sitenin yokmu admini bilmemnesi sizene kardeş yav allah allah ,

Ben bol Bol tahtadan gemi yapar arkasınada babamın doum günümde aldıı kumandalı arabanın içini takar sürmeye çalşrdm ki başarılı olmşluumda vardır :P
:selektor
* Mehmet Ali Birand : Avrupa birliği aşamasında Kofti anman.. ehe tamam şaka.
ğdfgudfgd güzelmiş Xd
Ben bo bol tahtadan gemi yapar arkasınada babamın doum günümde aldıı kumandalı arabanın içini takar sürmeye çalşrdm ki başarılı olmşluumda vardır :P

Aynısını ben yapardım harbi bikac kere calıstı ama motor su aldıı icin cok denize girme sebebim vardır :D
Khabil :
Leqendary : verilmişti gibi :utangac2
Pyscho_Teller : Konun Yeri Sohbet Geyik oLması Gerekmiyomu :con

Neden Her Açılan Konuda eski veya yeni bu tarz yırtık don muhabbeti yaşanır bi türlü anlayamadım sizene ya verilmiiiiş verilmemiş bu sitenin yokmu admini bilmemnesi sizene kardeş yav allah allah ,

Ben bol Bol tahtadan gemi yapar arkasınada babamın doum günümde aldıı kumandalı arabanın içini takar sürmeye çalşrdm ki başarılı olmşluumda vardır :P

Belli bir kurallar var ve bunu belli etmek bizim hakkımız admin var diye söylemememiz gerekmiyor SİTENİN EN ÖNEMLİ KURALI VE BU KURALI HER ÜYEDE UYARMAKDA BU SİTEDE SERBEST EN AZINDAN YILLADIR BURDAYIM VE HİÇ KARŞI GELİNMEDİ ARAŞTIRMA YAPMADAN BAŞLIK AÇILMAZ. O zaman git eksi sözlükden alınmış bütün hepsini al al kirlet forumu dimi mahfolsun sonra ? Ki ben güzelce söylemiştim verildi diye pardon demek yerine insanlıkdan çıkma istersen !

ve Arkadaşında uyardığı konuda önemli. Bir konuyu nereye açmak ve aynısının var olup olmadığına bakmak kadar önemli bişi olabilir mi ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.