Tüm Uo Camiasi Bayram İçinde ve Bayram Sonrası Açılıcak Olan Korsan Serverlara Karşı Önleminizi Alın.

Bayram Harçlıklarıyla İddia Ediyorum Yine En Az 10 Tane Server Açılcak En Az 10.

Bunların Ömrü 1 En Fazla 2 Ay Bu Serverlarda Oynanip Zaten Soğuduğunuz Uo Dan İyice Nefret Etmeyin...

Emekleriniz Bizim İçin Değerlidir

Melih Serim :P
Haklısın ancak bana göre bu topici açman en az o sunucuların açılması kadar gereksiz.:)
Baba harçlığı ile server açanlardan şu mübarek Kandil günü Allah Razı olsun :D Onların ve onlar gibisinin sayesinde uoyu bıraktım.Çokta güzel oldu.Allah babalara bol kazançlar versin.Versin ki çocuklarına verdiği harçlıklardan bol bol server açılabilsin. xD
Tabi her bayramda açılan sunucuda bayram harçlığı ile olmayacaktır.Yanlış bir izlenim olmasın yani.:)
Ahaha bende bayram harcligim ile server acicam abi :p Ama bir bayramda topladigim harclik 7 milyar xD Bilmem 1 ay idare ederiz belki :p ehehe
bence okadarda gereksiz bi topic deil belki boyle birşey planlıyan biri topic i gorurde bu işin akıl karı olmadıgın anlar
@Mistick

xD Öyle bir beklentin varsa avcunu yalarsın.Biz küçükken bayramlarda torpil patlatırdık.Şimdiki nesil server açıyor :)
Bu konuda zamanında bir çok topic açıldı. O sunucuyu açan heveslenmiş bir kere,biz bayram sunucusu değiliz,kral olacağız diyerek sunucu açıyordur.:)
ben şahsen harçlıklarla ekran kartıyla mp4 alcam :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.