firehellsly : Sistem gereksinimleri ise şu şekilde:Bu dediklerin diablo 3 içinse ve gerçekleşirse çok güzel benim bilgisayar tam 128 ekran 1 gb ram xp 3.00 ghz asdsdf sevinirim baya
PC
Windows XP/ Vista
1.4GHz ya da daha yüksek bir işlemci
1Gb Ram veya daha iyisi
128Mb ve Dx9 destekli ekran kartı
4-8 GB boş sabit disk alanı
MAC
MacOS X 10.3 (Panther) ya da daha iyisi
1.6GHz işlemci ya da daha iyisi
1Gb Ram ya da daha iyisi, DDR RAM tavsiye edilir
128mb ATI ya da NVIDIA ekran kartı
4-8 GB boş sabit disk alanıalıntıdır.Bende merakla bekliyorum. Halada beklemekteyiz. (:
Mrs.xaRiyla : Ya starcraft2 cıktıktan hemen sonra diablo 3 cıkcak buda 2010 a girmeden 1-2 hafta önce yada girditen 1-2 hafta sonra diyorlardı. Bitane daha gelecek olan karakter shaman die duydum telepatik gücleri olan bişi felanmış.Assasin yerine witch doktor koyulmus 2side suikastci misali moakh ı cok mrk ettim elnde Blackstaff felan varcıksada oynasak ya oynucak oyun kalmadı artk cıkcak cıktıgı gün yine diablo 2 gibi olur ha 200 ytl olur 1 hafta sonra 100 ytl 2-3 hafta sorna yine 20-30 ytlye düşer :D:D: biran önce cıksın 500 ytl veririm gene alırım ya
haritalar felan bitti demişler forumlarında ama bikaç grafik hatası düzeltiliormus yakın zamanda cıkcakmıs felan :(. Sistem özellikleride iyiymiş sadece ram biraz yüksek dicem ama günümüzde 1 gb ram pek önemli bişi diil galbia ddr2 kullanıyor cogunluk 1 gb ramda 22 ytl bişi D: