malasef kalırsın lisede 1-2 de hiç acımıyorlar adiler :selektor
çok ciddi birşey söylüyorum orta 2 : 79 gün , orta 3 : 94 gün , lise 1 : 67 gün : lise 2 : 22 gün , lise 3 : 19 gün , üni 2. sınıfta 2 dersime 1 er dönem hiç girmedim sınavlarına geldim ve bunalrı yapmama rağmen kalmadım ha annem hemşireydi sağolsun rapor alma imkanım olmasa çakardımda özürlü falan hikaye torpil varsa 500 gün rapor al okula gitme müdür bi kılıfına uydurur rahat ol : ) ama ünide rapor hikaye iş heyet falan istiyorlardı hocalarım bırakmamışitı o ayrı mesele ünide ddikkat etmek gerek affı yok dinlemezler bile böyleydi şöyleydi
Fearsome : çok ciddi birşey söylüyorum orta 2 : 79 gün , orta 3 : 94 gün , lise 1 : 67 gün : lise 2 : 22 gün , lise 3 : 19 gün , üni 2. sınıfta 2 dersime 1 er dönem hiç girmedim sınavlarına geldim ve bunalrı yapmama rağmen kalmadım ha annem hemşireydi sağolsun rapor alma imkanım olmasa çakardımda özürlü falan hikaye torpil varsa 500 gün rapor al okula gitme müdür bi kılıfına uydurur rahat ol : ) ama ünide rapor hikaye iş heyet falan istiyorlardı hocalarım bırakmamışitı o ayrı mesele ünide ddikkat etmek gerek affı yok dinlemezler bile böyleydi şöyleydi

Hemen Bi Hemşire,Doktor Kızıyla Evlenmeli bari çocuğum rahat rahat kaçsın :yes
Çocuğum için tıp okumayı göze alabilirim :P
20 gün özürsüz, 25 gün de özürlü devamsızlık hakkın var. Bu da toplam 45 gün eder.
kol kırıkdan aldım 15 gün rapor zaten devamsızlık 2ci dönem 0 lanıomuş pggegeg D:D
hadin eyv :/(
Master
59.2997
Keyfinizi kaçırmak gibi olmasın ama 2. dönem sıfırlanma diye bir olay yok maalesef :)
2. dönem sıfırlanması gibi birşey yok ama okul değiştiği zaman sıfırlanıyo diye birşey vardı bizim zamanımızda.
MagLor* : 2. dönem sıfırlanması gibi birşey yok ama okul değiştiği zaman sıfırlanıyo diye birşey vardı bizim zamanımızda.

Evet Sıfırlanıyor :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.