Tam olarak durumu algılayamadım ama istenilen şeyleri yapınca bilgisayar sonucu karşıma getiriyor.

https://users.pandora.be/gad/angel/tr/think/index.html

Not : Bir resimden 1 ' den fazla var.
Ya Şaştım Kaldım nasıL oluyor bu içimden tutuyorum sayıyı genede biliyor yahu :)
allah kahretsin bune !!! hep biliyo :D
Novice
-0.500001
Nedense Bnm 3 kere Oyandım Sadece Bikere Bildi Hemde Resimlerin Cogu Aynı Yani %20 Sansı Fln Var

Ayrıca Simdi 48 i Tuttum 4 kere oynadım Birkere Bile Bilemedi ?
Bir kere denedim onuda bildi :O_o
Ben çok denedim yaklaşık 10 kere denedim arklarada denettirdim hepsini biliyor Çok ilginç birşey.
çok basit bir hile..

seçtiğiniz sayının 30 lu 40 lı veya 50 li olma ihtimaline karşı dikkat ederseniz aynı resimden yaklaşık 10 tane var..

45 seçtik diyelim;
40 lı bir sayı seçmiş olduk.. rakamlarını toplayıp çıkartmak çok basit bir aldatmaca.. rakamları toplamadan teker teker çıkarttığımızı düşünürsek 45 ten 5 i çıkartırsak 40 kalır.. 40 tanda 4 ü çıkartırsak 36 kalır..
48 seçseydik yine aynı şekilde olucaktı 8 çıkınca yine 40, ondanda 4 çıkarınca yine 36 kalıcaktı..
50 li bir sayı seçtiğimizde hangi 50 li sayıyı seçersek seçelim 45 kalıcaktır..
36. ve 45. resimlere bakarsanız aynı olduklarını görürsünüz..
tam ben acıklayacaktım :D:D
ayrıca diger resimlerin bulundugu rakamların o toplama-cıkarma işlemi ile cıkma ihtimali yok
o toplama cıkarma islemi sonucunda hep 9 ve katları sayılar cıkıyor ve o sayılardaki resimler aynı
3 kere denedim 3 ndede bilemedi bakın burda aslında 7-8 haywandan fazla yok yani %20-40 arası değişen bi şans :D tamamen sallama anlatabildmmi
bilemiyor puahahah:D:D

yalan bu ya
tutturruyo işe bak
40 seçtim bilemedı
benimkini hiç bilemedi nedense 10 kere oynadım hiç bilemedi sizinkileri nasıl biliyo acep :p:utangac1:con
siz ordaki toplama işlemiyle cıkarma işlemini yapıonuz mu :) o işlemlerin sonucuna göre bakcanız

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.