Beyler ben CTRL+ALT+DEL e bastığım zaman bu hata geliyor nasıl oldu bu anlayamadım buna bir çare pls

Resimin Büyük Hali : https://img252.imageshack.us/img252/2012/hataev2.jpg
abi ömrümde ilk defa böyle bir hata görüyorum :kikirik
Onun 1 Çaresi Vardı 1 Zamanlar Benim Arkadaşımda da Oluyorduda Nasıl Düzeltildigini Unuttum Maalesef.
olay gpedit.msc denilen program vasıtasıyla Group policy managament dediğimiz güvenlik ayarlarıyla alakalı bir durum...Yani O bilgisayarda admin bir kişi görev yöneticisini devre dışı bıraktırmış dolayısıyla user hakkına sahip kullanıcılar o aracı kullanamıyolar.. (Windows repair gerekebilir )

Biraz arastırdım ve bunu ogrendim umarım işine yarar =)
Bu sistem ayarları var. B.sayarımı yönet deyip giriyosun.

Oraları az kurcala göreceksin.

Bunun sebebi Spy girmiştir. yada bu uo connectorler var onlar yapıyo.
knight online oynuyorsan ondandır.. öyle dandik oyunlarda oluyor :p WoW oynamaya başla official.. o zmaan düzelir :D

internet kafedeysen normaldir.. değilsen aile büyüklerinden birisi yönetici hesabına sahipse ve kısıtlama getirdiyse olabilir.. ya da spy girmiştir. ki bu da olabilir.. taskmanager ı yönetici şifresiyle açmayı dene
dostum bi yolda kendi aklıma geldi bende bu hata hiç cıkmadı ama ara sıra ctrl-alt-delete yaptıımda acılmadıgı zmn oluodu searchten taskmgr.exe yi bul ordan manuel olarak calıstırmayı dene.. belki acılır
Daha demin knight online çin serveri yükledim ondan olabilirmi
ondan sonra olduysa büyük bir ihtimalle ondandır
Başlat --> Çalıştır
REG Add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System/ vDisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f komutunu yazarak "tamam"a tıklıyoruz.
REG Add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System/ vDisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

bunu calistirami yazcam?
Evet
tamama bastım olmadi acaba komutun bosluklarindan olabilirmi ?
Ozaman elle yapacağız.

Başlat --> Çalıştır regedit

Sonra

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Policies\System

Burada Disable TaskMgr adında bir değer var. Ona sağ tıklayıp değiştir 1 olan değeri 0 yap
CurrentVersion bu yok bende

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.