Bu yenı vıdeo baslıgı =) oncekını sıldım.

Yaklasık 1 haftada oynadıgım maçlardan cıkarttıgım bır movıe.
Iyı oldugunu dusunuyorum
Sk gamıng ın sıtesınde ılk gunden 600 kısı ızledı =)

Hepınıze Iyı seyırler

[url=Kukabay Movie]https://www.sk-gaming.com/video/73133-Kukabay_Movie____Wonderful[/url]

Izledıgınız ıcın tesekkur ederım =)

Bu konu kukabay tarafından düzenlendi(2009-01-20 16:12, 16 yıl önce)
linke tıkladığımda videoyu göremedim..
Wall hackın var bu videoda fakat record yaptığından dolayı gözükmüyor veya iyi oynayabilirsinde gerçekde olabilir ama ben inanmadım şahsen.

Ona bakılırsa sxe siz sunucuya gireyim aslında sxeliyeda girebilirim açayım wall + aim record çekeyim bakalım görünüyormu ? ;)
çOk hızlı ama Wall OlavBılir
güzel oynuyor

hile değil bence:)
kullandığın wallun linkini bana versene
Bariz Wall Hack Nedeni Wall Örnek En Yakın Karşı Ekibin Kafasına Gider Ani dönüş ypar ya o belli olmasn diye sürekli geçiş yapmış wall ile oynama hiç bişey öğrenemezsın senın oyun kaliteni ve yetenegini düşürür o kadar cs tamamen tecrübeye dayanır birazda refleks
Yanlış biliyorsun.Wallhack sadece duvar arkasını gösterir.Senin dedğin otomatik kafadan vuran aim.Bir oyuncunun aim olup olmadığını a nlamak çok kolaydır.
cnm anlamadın Wall duvar arkası falanda gösterirde kastım o degil örnek wall da 2 adam yanyana birini tarıyon o ölünce beklemeden cross direk diğer adamın kafaya dönüyo wall dada war o Wallda bi olay war şimdi söylemiyimde o işlemi yapınca sadece Duvardanda gösterio hs atmıyo öylede yapmıs olabilir.
Senin dediğine aim denir işte.Sana onu anlatmaya çalışıyorum.
ben başka bi hileden bahsediyosun zannettim
:D ben sadece dedıklerınıze guluyorum arkadaslar xD

Merak etmeyın benım oyunumu bılen bılıyor

Su anda yenı movıe 'nın lınkını koydum konu baslıgına bunu mutlaka ızlemelısınız artık ne gıbı sacmalıklarda bulursunuz merak edıyorum.

Ha bu arada Endless dark team = Edt server 212.175.124.152 ye gelır gorursunuz nasıl oynadıgımı =)

o wallhack,aim diyen arkadaslarada tekrar guluyorum :D

ben bu oyunu 4 senedır oynuyorum ve bırakında tecrubemiz,aim(nişan) ve ses kasma yetenegi denılen olaylarımız gelıssın =)

Sırf adam vurmak ıcın oynamıyoruz bız bu oyunu bırazda beynınızı ortaya koyarsanız farklı sonuclar edersınız....

Iyı forumlar herkeze.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.