Arkadaşlar geçen gunlerde 2 hosting fırmasıyla anlastım biri counter ı cok ucuza dieri uo yu cok ucuza verdi ben arada kaldım hangısını alsam die sizce uo mu daha çok tutar counter mı

uo olursa sphere olcak

counter olursa 1.6
Master
59.2997
Bu zamanda Counter-Strike tutar gibi geliyor.
counter-strike
Bu zamanda CS tutar Slothere ın dediği gibi.
Uo bana göre son yıllarını yaşıyor (eğer pvpserverlar bu şekilde devam efderse)

O yüzden counter al fakat ondada yaptıgın kalıcı olmuyor..

Bilmiyorum ya eger adam gibi bir uo server olacaksa uo'da olabilir..!!
Silindi
Journeyman
2.8
Cs eskiden çok oynardıkda artık uo daha ağır basıyor.
Ultima Online Kalitesiz Stafflar,Editler,Buglar Vs Yüzünden Ultima Online'ın Tadı Kalmadı

Counter Strike !
Counter derim bende... Hatta Zombie Swarm ekle servera full çeker benden tavsiye...
CS serverının daha çok ilgi çekebileceğini düşünüyorum + uo ya göre neredeyse problemsiz gerek yönetmesi gerekse kullanması yönünden.
Cs
Silindi
Members
0
Cs Ama Yanında CRYSİS Tabikide
Bir sürü Ultima Online serveri var sürekli açılıp kapanıyorlar ayrıca yeterince detaylı bilgin yoksa Ultima Online serveri açmamalısın. Counter Strike açarsan bence tutma şansı daha fazladır.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ve counter açmaya karar verdim yanında warcraft mod uda varmış tam modları bılmıyorum ama ogrenırım yavastan tesekkur ederim
Tabiki UO
Aramachus : Çok teşekkür ederim arkadaşlar ve counter açmaya karar verdim yanında warcraft mod uda varmış tam modları bılmıyorum ama ogrenırım yavastan tesekkur ederim

Bence doğru kararı verdin,başarılar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.