Arkadaslar Askerlıkten YOklamam Gelmıstı Bı Fırsat Bulup Gıdememıstım Bı Arkadasımda Sanırım Bu Haftadan Bahsederek Son Demıstı..Ev Talıdatta Oldugu Icın IsCILERLE Duruyorum Bu Yuzden Gıdemedım..Eger Bu Ay Icınde Askerlıgı Tecıl Ettıren Varsa Son Tecıl Hakkı Ne ZAMAN Soylıyebılrımı!!
son tecil hakkı bu ayın sonunda olması gerekiyor bizim arkadaşta asker kaca muamelesi gördü ama sonradan düzeltildi.
bu ay sonu bitiyor sölenen o ilden ile değişirmi bilmem.
Tesekkurler Bılgn Icın
şuan kaçaksın ve ipinden adresini bulmaya çalışıp seni ihbar edicem
Sen Zahmet Etme Ip Falan Mehmet Demır Antalya Buyur Gıt Et Sıkayetını!!
ok internet üstünden ihbarımı gerçekleştirdim eğer verdiğin ad ve soyad doğru ise
Tamam Aferııınnnn..Sımdı Gıt Kumda Oyna..
velede bak bitirim bitirim konuşma git vatani görevini yap
Allahın Sakatı Ben Askere Gıtmıcem Dıye Bıseymı Dedım..Sankı Askerden Kacıyoz Adama Bak..Unıversıteye Hazırlanıyorum Abıcım Unıversıteye Gıtmedende Askerlıgımı Yapmak Istemıyorum CUnkı Vucudumda Dovmeler Var..Anladınmı?? Hadı Sımdı Gıt Kaldıgın Yerden Kumla Oynamaya Devam Et..
abisi üniversiteyemi hazırlanıyorsun bu sene girdin bi bk yapamadın tabi :) dövmeyle ne alaka milletten duyduğun dövmelilere sarıyorlar hikayesinemi inanıyorsun ? yok öğle birşey evlat git vatani görevini yap ünide birşey yapıcak olsan bu sene yapardın
Ben 88'liyim Askerliğimi Halen tecil ettirmedim.20 senedir aynı yerde oturuyorum.Karakolda işimiz çıktı geçen gün.Halen birşey olmadı :) Okul askerliği tecil etmiyor ama bana olan birşey yok.Önümüzdeki hafta gideyimde tecil ettireyim bari :)
okul askerliği tecil eder 5 sene önce gelmişti yoklama kağıdım bi kez gittim halıcıoğluna baktım çok kalabalık yemişim giremem bu sıraya diye döndüm geri gittim kayıt oldum okula 4 senedir tecil ediyorlar o kadar gbt'ye girdim trafikte çevirmelere takıldım problem olmadı :) okul tecil eder ( açık öğretimde okuyanlar sadece gidip tecil ettirmek zorunda )
Fearsome : abisi üniversiteyemi hazırlanıyorsun bu sene girdin bi bk yapamadın tabi :) dövmeyle ne alaka milletten duyduğun dövmelilere sarıyorlar hikayesinemi inanıyorsun ? yok öğle birşey evlat git vatani görevini yap ünide birşey yapıcak olsan bu sene yapardın
Senı Ilgılendırıyomu Hangı Sene Ne Yapıcagım..Vede Sen Bu Sene Bneım Unı Sınavına Gırıp GIrmedıgımı Nerden Bılıyorsun..Ayrıca Askerlık Konusunda Bılgı Olarak 0 Oldugunda COk Bellı Dovmelılerı Pıskolog Kontrolunden Gecırıp Bı Sorun Bulduklarında Izmıre Surgun Gonderılenlerı Bılımıyosun..Cunkı Sen Bos Gezenın Bos Kalfası Gıbısın..Gıt Tekrar Kumda Oyna:D:D
yaşın 20 yazıyor ama belli ki zekan ile orantısız bir biyolojik yapıya sahipsin benim askerliğe var daha kısa dönem gidicem zaten dert etmiyorum ama o dövme mevzusunu sana kim anlatmışsa bebe arkadaşlarından seni yemiş :)) o mevzu façası olanlar için bi nebze olsun geçerli öğle nette sağda solda öğrendiğinle burda savsata yapma :) ultimayı bırakta git ders mers çalış gerçi senin gibi bi bebeden bi cacık olmaz ya oda ayrı bi konu neyse evlat bak dalgana
Madem Vatanı Gorevını Cok Dusunuyorsun Neden Unıversıteye Gırmeden Once Yapmadın Askerlıgını..Madem Vatanını Cok Sevıyosun Neden Kısa Donem Yapıyosun Askerlıgını..Madem Herseyı Cok Bılıyorsun Sen Neden Bu Kadar Ezıksın..Benım Ultıma Oynadıgım Iddıaa Edıyorsun Sen KahınmıSIN Yada Muveccın Bıseyımı Yedın..Benım Yasımın 20 Oldugundan Supen Varsa Gelırsın Antalyaya Isımım Soy Isımım Verdım Gelır GOrursun..Geren Dersıde Alırsın..Asıl Sana Kım Hersıyı Cok Bıldıgını Soyledıyse Halt Etmıs..Cunkı Sen Hıcbırsey Bılmıyorsun..GIT Once Kendı Vatanı Gorevını Yap..SONRA Gel Burada Karı Gıbı SIdık Yarıstırmaya Kalk..Ayrıca Gıt Bı Checkup Yaptır..Cunkı Bellıkı Bazı Organların Islevını YItırmıs Basta Beyın:D:D Ben Olunce Beynımı SANA Bagıslıyımde Barı Bı Amıpı Hayata Baglıyalım..Ama Benım Beynımı Tasıyıcak KADAR Kapesıten Olduguna Inanmadıgım ICın Bu Kadarı Fazla Gelıcegıne Inanıyorum..Bı Derdın Varsa Laf Yemek Ezılmek Istıyorsan Msn nımı Ekle ORDAN Konusalım..Mılletın Icınde SENI Kucuk Duruma DUsurmek Istemıyorum..Bıdaha Gereksız Yere Msj Atmak Icın Yırtık Dondan Ckar Gıbı Cıkma

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.