33
İstanbul
, Türkiye
264.58
2035
28
sümüğümü yeseler daha tatlıdır =)
37
İstanbul
, Türkiye
930.47
1457
24
ne biçim başlık ismi bu? ayrıca ölü bebek yediklerinide hiç zannetmiyorum.
Ölü bebek yediklerini nerden çıkartıyorsunuz , çinli bir aşçının sanat amaçlı insan organina benzeterek yaptığı yemekleri yiyen birinin video kaydini seyrettiniz galiba.
32
some_one
, Türkiye
138.08
1195
0
Ayıp ya utan kendinden berkanu,hiçbir insan ölü bebek yemez.Onlara çok önyargılı yaklaşıyorsun.Ayrıca onların kendi zevkleri ve tatları , bizlere kendi mutfaklarını gösteriyorlar diye cani mi oluyor hepsi ? Pislik mi oluyor , canlı ahtapot yedikleri için . Sen nasıl kokoreç yiyorsan seviyorsan(Kokoreç : Bağırsak) , onlarda çiğ ahtopot yiyor.Bunda ben hiç bir farklılık göremedim.Hiçbir toplumu , kültürlerinden dolayı yargılama !!!
;
-1
35
İstanbul
, Türkiye
201.87
1430
9
bi -1 de benden olsun ırkçılığa yaklaşan tabirler kullanıldığı için.
cenin yiyorlar diye bi haber vardı bir ara google'da 5 bin defa aratılmış hatta
Pislik nedir ya ? Hey allahım
gençler siz birşey araştırmadan birşeyi ÖĞRENMEDEN kimi sorguluyorsunuz? Azıcık gündemden internetten haberiniz olsaydı böyle konuşmazdınız.İnterneti sırf oyun için kullanmayın yoksa böyle herşeyden geri kalırsınız.Çinlilere pislik diyorum hatta hepsinin allah belasını versin benim düşüncem bu her insanı sevmek zorunda değilim buna kimse bişey diyemez.-1'de benden gönderin ben burada amaç için değil eğlence için duruyorum puanlar hiç umrumda değil.Çinli bi kadın çocuğunu düşürürse onu yerler onlarda bu ziyandır ayrıca çinde bebek mezarlığı diyede bişey yoktur.
Bilmem bukadar genel kültür yeter mi ?
55
ankara
, ---
1.50
15
0
berkanu'ya katılıyorum bu konuyu bi zamanlar çok araştırmıştım.
55
Ritmin Geldiği Yerden.
, Sweden
24.60
245
0
Siz İnsan Haklarını Savunun Onlar Savunmakla Kalmıyor Direk Mideye İndiriyor Tabi kac dunyanin 3 te 1 ri çin diye Aklima Geliyor Suan O KAdar İnsanın İcinde İnsanlar Yemek Bulamiyor Bok larını Bıle Onlar Yiorlardır ...