Astrafast :
Kimseyle polemiğe girmek istemem ama Taylan bana dil ve anlatım notunu söylermisin
.
II.Mehmet tahta geçtinde kaç yaşındaydı araştır diyor 
. Sen 5.Murad'i bilir misin ?. I.İbrahim'i bilir misin ? Köprülüleri bilir misin ? İnternetten öğrendiğin bilgileri bana satma (: .Lise eğitimini bitir o zaman görüşelim.
Ayrıca öptüm filan ne oluyor , senden şüphelenmeye başlıyorum :?
Haha ;
Yorumu okurken gülmekten katıldım.
1.si , Dil ve Anlatım ile tarihin ne alakası var.
2.si , Dil ve Anlatım dersim 5. (85 aldım.)
3.sü II.mehmet tahta geçtiğinde kaç yaşındaydı araştır dedim evet doğru fakat niye dedim üstteki yorumunda 12 yaşındaki çocuk tahta geçerse yanındakiler ne yapsın demişsin üstüne üstlük herkes Fatih gibi olamıyor demişsin. Verdiğin örnek bizzat kendi tezini çürütüyor ve ben sana bunu anlatmaya çalıştım ki sen anlamamaya çalışmıssın gayretle nedeni II.Mehmet tahta yanlış hatırlamıyorsam 13 yaşında çıkmıştı oda çocuktu.
4.sü Seninle bilgi yarışı yaptığım yok sanırım Osmanlı'yı anlatan kitap(lar) okumuşsun ve bununla beraber başkalarını cahil cühela sanıp ezmeye çalışıyorsun ki o üstteki yorumunda bahsettiğin 12 diye başlayan cümleyi okuyunca okuduğun kitapları anlamadığın kanısına vardım.
5.si İnternetten öğrendiğin bilgileri bana satma demişsin hangi cümlem seni bu kanıya düşürdü orasını bilmiyorum.
6.sı Lise eğitimini bitir o zaman görüşelim demişsin ki benle aynı yaştasın neye vardığını anlamadım.
7.si ve en önemlisi son kurduğun cümleyle bütün seviyeni foruma ilan etmiş oldun.
Benim amacım polemik çıkarmak değil ancak yorumunda bi çarpıklık gördüm onu düzelteyim dedim.
Hadi iyi akşamlar.