Merhaba arkadaşlar,

Bu gün şirkette bir sıkıntıyla karşılaştık stajyerlerden birisi bir makinanın harddisk'ine İmaj(ghost ile) atarken yedeklemeden yapmış bu işi. Ben veri kurtarma programıyla dosyaları kurtardım ancak bazı office belgeleri çalışıyor bazıları çalışmıyor bunu nasıl halledebiliriz daha önce başına gelmiş olan varmı veya hangi programla halledebileceğimi söyleyebilecek olan

Şimdiden Teşekkürler.
Neophyte
26.6001
Officeyi tekrar kurup denediniz mi ya da openoffice ile denedimiz mi başka çözümü yok gibi arama yapmak lazım
Novice
12.5
https://www.download61.org/Diger+Programlar/bozuk+word+dosyalarini+duzeltmek--1140.html

İndirmedim ancak ismi worldrepair.Eğer world dosyası ise deneme yapabilirsin belki.
Teşekkürler yalnız benim bozuk olan dosyalarım excel(xls) ne yapıcam bilemiyorum.
Ghost'dan sonra office tekrar yükleyin, yine dosyalar hata veriyorsa malasef içeriği bozulmuştur.
Sanırım öyle.. Şimdi veri kurtarma merkezleriyle görüştüm de 300$ istiyorlar minimum verilerin boyutuna görede değişiyormuş fiyat.. Şirketin önemli dosyaları vardı. Ataşehirde bir yer ile görüştüm bakalım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.