Neophyte
-1.7
Arkadaşlar yeni bir telefon aldım ama kutunun içinde usb kablosu falan yok.Bende bi ara internet cafede programla aktarım yapıldığını görmüştüm ve bluetooth programını indirdim ama açıyorum sorun çıkıyo.Bu sorunun cihaz olmadığına dair bi sorun olduğunu düşünüyorum ama cihaz istemeden telefona dosya aktarımı yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? (kart okuyucu da olmasın) Şimdiden Teşekkürler!:)
Sanırım normal olarak yapamıyordun ya yenı aldıgın telefonun ıcerısınden cıkan kabloyu takarsın bılgısayara kı mutlaka verırler vermelerı lazım :S

Bluetooth ile aktarım yapmak için 3-5 YTL değerinde olan usb flash bellek şeklinde kucuk Bluetooth cıhazları vardır onun drıverlerını bılgısayarına kurar onu takarsın oyle yaparsın

baska yol varmı bılemem ha bıde laptop ise kızılotesı cıkısı vardır telde kızılotesı varsa bı bakarsın artık...
Neophyte
-1.7
saol ama yok :(
telefonun modelini yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz
telefonun kamerasıyla mönitörün odak noktası arasında veri alışverişi yapabilen yazılımlar var, isim hatırlamıyorum ama bi araştır bakalım.
05 : telefonun kamerasıyla mönitörün odak noktası arasında veri alışverişi yapabilen yazılımlar var, isim hatırlamıyorum ama bi araştır bakalım.

Nası Yanii ? :O_o

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.