selam arkadaşlar ben dc-game den sorun yaşıyorum .Dc-game zamanında biliyorsunuzki server açıcaktı Avatar şeklinde fakat server açılmadı ve proje iptal oldu.
dc-game de msnimde ekliydi ve Kişisel iletisinde Metin 2 oynuyan varmıydı diye bi yazı yazıyodu . Bende charımı veriyim dedim (sadece oynaması için !!) .
Bunun üzerine sizin serverin scplerini at hadi takas gibi olsun diye düşündüm (fakat bu arada dc-game charı tamamen verdiğimi sanıyor)
Msn konuşmamızda şöyle bir şey geçti ''bak charı sana veriyorum ama bende giriyorum charın şifresini değiştirme '' dedim oda tamam dedi
3 hafta sonra o charla girmeyi denedim baktım Şifresi değişmiş !!
bu durumda dc-game e charın şifresini ver dedim oda takas ettik dedi ( kim çalıntı scriptlerle takas etsinki Bnm charımda bunlar vardı : 4.serverda 43 lvl char 2 ci serverda 38 char + her serverda 25 lvl adam ) şifresini ver dedim ve oda takas ettik dedi ,
Sizce Bu durumda dc-game e güven kalırmı ??
Yorum sizin ...
Kardeşim tamamen yuh diyorum vallahada yuhhh o konuşmaları yemin ediyorum ss sini çektim buraya koymazsam neyim hadi şimdi noldun ? Yani şimdi bir şey dicem ama tamamen kafandan uydurmuşun o gün benim scriptlerime kondun ve char senin olsun dedin ve şifreyi değiştiyiroum diyince tamam dedin burda ne diyorsun ya :no Beni bilen bilir zaten sadece manasta karakterin var ayrıca kafandan uydurma her yerde +25 miş.Buraya o küfürlerini koymazsam neyim senin gibi insanlar da var ya hadi annenin üzerine yemin et desem naparsın ? Anca sanal alemden yazık diyorum ya yazık.O scriptleri aldın kullandın connectiondan çalıp çırpmışın bide benim scriptleri katmışın server aççan bide charı istiosun
koy hadfi küfürleri bide ozmanki konuştuklarımızı koyabilicekmisin acaba ?? ben sana başka bi şey demiorum !!!(ozmn sadece 5 tane server vardı !!)
31
Renkli Rüyalar Oteli ♥
, ---
536.88
2376
0
kendi aranızdaki tartışmayı neden burda yapıyorsunuz ?
bizsürü iletişim programı var
AIM,Windows Live Messenger,İCQ,Skype,Yahoo
ordan anlamıyoki toplumun görmesi mantıklı msni var fakat anlamıyo 3 ay uğraştığım bi charı nedn dandik bi script uğruna feda ediyim onu anlamadım şimdi sadece kim haklı sen söyle spawnas !!!
Kişisel problemlerinizi, iletişim programları üzerinden kişisel olarak çözün.