ABD'nin Ohio eyaletinin Dayton kentinde 2005'te bir aylık bebeğini mikrodalga fırında yakarak öldüren anne ömür boyu hapse mahkum edildi.

Mahkeme heyeti, 28 yaşındaki anne China Arnold'un avukatlarının, müvekkillerine hafifletilmiş ömür boyu hapis ve 25 yıldan sonra af hakkı verilmesi talebini reddetti. Heyet, annenin ömür boyu hapis cezasında af hakkını kapsam dışı bıraktı.

Hakkındaki kararı duruşma salonunun yanındaki bir odadaki monitörden dinlemeyi tercih eden anne Arnold, avukatı tarafından okunan ifadesinde "masum olduğunu" iddia etti.

Arnold, Paris Talley adlı bir aylık bebeğin ölümüyle ilgili açılan davanın 29 Ağustosta yapılan duruşmasında cinayetten suçlu bulunmuştu.

Savcılık iddianamesinde, annenin bebeğini, sevgilisiyle bebeğin biyolojik babasının kim olduğu üzerine kavga ettikten sonra kasıtlı olarak mikrodalga fırına koyduğu belirtilmişti.
Vicdansız... Bir küfür ederdim ama.
Elimde 3 tane mermi var.. Ah keşke yanımda olsalardı. Babası , Annesi , Masum diyen * avukata birer tane hediye ediceksin... Bir meleği ufacıcık hayata yeni gözünü açmış daha 1 aydır aramızda olan bir meleğin canını sanki kendin vermiş gibi almak.

Ettiğim küfürden dolayı her cezayı almaya rağzıyım. Hakedene hakettiği sıfatı vermek benim felsefemdir.

Bu konu Genesis tarafından düzenlendi(2008-09-09 23:01, 16 yıl önce)
Oylelerine Job Sokacaksin Ayib oldu ama
öldürmek lazım bölelerini
Umuyorumki bu haber sahtedir umarımki haber gerçekse kafalarına birertane sıkmışlardır. Umuyorumki hala yaşıyorlarsa taksim meydanına bırakırlar ve giderler..
ALLAH BELANI VERSİN.
Job Sokmak Lazım dedim ya abi
Ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış.

Haber gerçek.
Nemesis biz burda her hakedenin sifatlarini söylüyecek olursak işler çığırından çıkar , o yüzden bu tip şeyleri platforma yansıtmayalım.
Bunları Dırek Oldurmucen O Yaktıkları Mını Fırını Isıtcan Yanaklarını Surtucen Nasıl Bı Duyugu Oldugun Anlsın..Sonra Yak Ocagı B astır Kafasını Çek Sonra Ordan Suratına Kezzap Dok Sonra Sal Dısarı Gezsın O Halde Omur Boyu Suratında Oyle Bı Izle O Utancı Yasasın..Allah BelanI Versın SENIN Duygusuz Allahsız Seftalıler..
ZoxiC : ALLAH BELANI VERSİN.
katılıyorum
Nemesis[Berk] : Umuyorumki bu haber sahtedir umarımki haber gerçekse kafalarına birertane sıkmışlardır. Umuyorumki hala yaşıyorlarsa taksim meydanına bırakırlar ve giderler..

berk kardeşim haklısın

ve bu arada halen burda olmana şaşırdım :) bulgaristandanmı girion nete lannn :P
insan bu kadar yüreksiz olabilirmi ya?
türkiyede kaç yıl verirler acaba :D ??!!!!

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.