Merhaba arkadaşlar biliyorum tartıştığınız konular bilgi paylaşımı ve diğer şeyler üzerine ama artık dayanamıyorum bir şekilde birilerine anlatmak istiyorum.
Herkesin bildiği gibi minax ve nebulanın yayınlanan packleriyle son 1.5 aydır yaratılmış bir sunucu var.
Pyramid uo ( kapandığı için ismini söylememde sakınca görmüyorum) 'nun kapanmasından sonra apar topar hazır scplerle açılan bir sunucu.
Ve çok büyük şansla bu sunucu tutuyor.500 lere ulaşıyor ve bu ne yüzsüzlüktür ki diğer kaliteli sunucular bırakın player çekmeyi, reklam vericek yer bile bulamıyor.Çünkü bu sunucu alanları 3-4 aylığına kiralamış. Ben bu durumdan nefret edıyorum.İnsanlar hazır scplerle sunucu açıyor paraları var reklamları dolduruyor. Ve güzel sunucular, kaliteli sunucular reklam bıle yapamıyor. Scplerının karmaşalarından sphere kritik eror vererek günde 6 kere en az kapanıyor 24 saatin 10 saati oyun olmuyor ve bu insanlar player çekıyor.
Hazır bır template edıtlenıyor ve site hazırlanıyor. Sunucu atılıyor. para verılıp connector yaptırılıyor. Reklamlar verılıyor.
Bu büyük bir adaletsizlik. U-S ne olursa olsun her zaman reklam verıcek bır sunucu bulmuştur. Ve 1-2 yıl önce ultima-online kalitesi düşmesin diye hazır packler kaldırılmıştı. Ama bu olan şeyden dolayı ben u-s nin neyi desteklediğini anlamadım. bılmıyorum demek ıstedıgımı tarafsız anlatabıldım mı.Yanlış bır yargılamam varsa benı affetın. u-s herzaman reklam ıcın bır musterı bulmustur ve boş kalmamıştır zaten. hazır spclerı olan bır sunucuya bu reklamları 3-4 ay kıralaması bana adaletlı gelmıyor.
Aslında olaya ticaret gozuylede bakmak gerek sonucta ugur bey ultıma strıke stıesını yoenterek bır ıs yapıyor. Pesın parası verılen bır olayada hayır olmaz demesı sacma ama bneım dusuncem daha farklı us reklam alanları dahada arttırsa daha fazla gelır elde eder hemde dıger suncularda reklam verme sansı bulur saygılarımla ıyı gunler
37
İstanbul
, Türkiye
930.47
1457
24
siz burda neyin tartışmasını yapıyorsunuz? ben burda ultima online sunucuları rekabet düzenleme kurumu değilim. 3 senedir travian ve bigpoint sağ üst bannerımı kapatıyor e napiyorum 3 yıldır bunlara reklam veriyorum diye onlarımı desteklemiş oluyorum ? ayrıca bu adamlar 2. bannerıda u-s'da en az reklam verilen yerlerden biri.
bunu tartuşmaya bile gerek yok. çok sorununuz olursa muhattabınız benim. başlığın buraya açılmasının bir anlamı yok.
kilitlendi.
dipnot: birilerine b*k atarken kendi web sitenizi tr'deki en büyük pvp sunucusunun sitesinden çalmadan yapın bariki bu lafları söylemeye yüzünüz olsun.