ABD önce bilgisayarlara saldıracak!

ABD hava kuvvetleri dünyadaki tüm bilgisayarları kontrolü altına alacak bir plan üzerinde çalışıyor.

Wired&裟ın haberine göre ABD hava kuvvetleri dünyadaki tüm bilgisayarları kontrolü altına alacak hacker araçları geliştirmek istiyor. Hazırda tutulacak olan(Ordu kontrol merkezlerinde artık hacker&裟lara da yer var.) siber-askerler barış zamanında düşmanların bilgisayar altyapılarına sızıp bekleyecek, bir tehdit söz konusu olduğunda, kontrolü ele geçirecekler.

ABD hükümetinin online savaş konusuna ciddi bir yaklaşım tarzı olduğu biliniyor. İç güvenlik bakanlığı (Department of Homeland Security, Darpa) 30 milyar dolarlık bir beş yıllık "ulusal siber güvenlik girişimi" planını hayata geçiriyor. Oluşturulacak olan test sahasında federal hükümetler tarafından desteklenen hacker&裟lar en son saldırı ve savunma yöntemlerini test edecekler.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan bir hava kuvvetleri reklamında "bir zamanlar savaş açmak için ordunuzun olması gerekiyordu" diyerek söze başlanıyor ve "artık tek ihtiyacınız olan bir Internet bağlantısı" diye devam ediliyor.

Pazartesi günü hava kuvvetleri araştırma laboratuarlarında iki yıl sürecek ve 11 milyon dolara mal olacak bir "ofansif siber yaklaşım" planı başlatıldığı alınan haberler arasında. Programın detayları geniş, ancak ana fikri savaş başlamadan önce bilgisayarlara sızıp herhangi bir işlem yapmadan gizlenip beklemek. Herhangi bir saldırı, savaş veya tehdit durumunda ise sızılmış olan bu kritik bilgisayarları kontrol altına alıp çalışmaz hale getirmek. Elbette, aynı işlem stratejik bilgi sızdırmak için de kullanılacak gibi görünüyor.

Bu konuda bir açıklama yapan 8. hava kuvvetleri komutanı General Robert Elder şunları söyledi. "Düşmanlarımızı ilk raundda al aşağı etmeyi planlıyoruz. Internet üzerinden ABD&裟ye saldırmayı düşünen bir düşman aslında kendi sistemlerinin de çok güvenli olmadığını ve ABD&裟nin bu konuda yeterli ve sert önlemleri daha önceden almış olduğunu bilmelidir".

Emeğe Saygı
Evden nükleer füze atabilir miyim :D
Kapatırsa sadece windowsları etkileyebilir, herkes linux kullansın bakayım bişi yapabiliomu =)
Rylai : Kapatırsa sadece windowsları etkileyebilir, herkes linux kullansın bakayım bişi yapabiliomu =)

Bunun İşletim Sistemi İle Bir ALakası Yokki Adam İp Den Buluyor Seni :D
falcon cum hıc bır bılgın yok sanırım mıcrosoft neden tek el zannedıyosun excel de bıle olan ufak programcıklar sayesınde tum dunyadakı mıcrosoft yazılımlı bılgısayarlarda gızlenmektele.amerıka yasalarına gore bır sektord tekel olunamaz ve bu konuda mıcrosoft a dava acıldı ama anlasmalar yapıldı ve mıcrosoft tekel tabı bılgılerımızde amerıkada daha acık anlatılamaz bu yuzden onemlı askerı bırımler mıcrosoft degıl de kendıne uyarladıkları lınux ısletım sıstemını kullanırlar.. ip le felan alakası yok anlıcagın..
Evet Linux için Virüs falan bulamazsınız doğru düzgün çünkü herşeyi kendiniz yazabilirsiniz kaynak kodları açıktır. Linux güzel ama ben efendi efendi windowsumla virüsümü saldırımı yerim :D En fzla arşivime ulaşırlar meet the spartans izlerler
bilgisayarin fi$ini cekince ne bok yiyecekler cok merak ediyorum!? ve 8. hava kuvvetleri komutani general robert elder abimizide yaptigi aciklamalardan dolayi tebrik ediyorum, ailecek takip ediyoruz kendisini.

ayrica -emeğe saygııı- derken; abd department of homeland security darpa´nın otuz milyar dolar´a maal olan beş yıllık, ulusal siber güvenlik girişimi için yaptığı cali$malarinimi saygi duyacagiz anlamadim? *
yanLış anLadın Ben Tüm PayLastıgım YazıLarın Sonuna Emeğe Saygı Yazarım Tarz Gibi Bir Şey oLdu. OnLAra SAygıdan DegiL Yani.
Pc'nin fişini çekmeye ne gerek var ki? Modemi kopart kafi :D
Novice
0.6
Onlar bilgisayarlara girer. Bizde taş sopa 70 milyon kişi amerikaya koşarız. Böyle savaşır gideriz artık :D
Tam uo oynarken kesiyolar .Bütün millet , bilgisayarlar gittiği için değilde , pvp nin ortasında düştüğü için balyozlarla amerikaya doğru... :D
05 : bilgisayarin fi$ini cekince ne bok yiyecekler cok merak ediyorum!? ve 8. hava kuvvetleri komutani general robert elder abimizide yaptigi aciklamalardan dolayi tebrik ediyorum, ailecek takip ediyoruz kendisini. *

:D
UO oynarken keserlerse hele bide ice da fln direk ilk uçakla Allah Allah ! taşlı sopalı saldırı =) ABD böyle bişi yapmadan biz yeni bir işletim sistemi bulalım başlangıc muzıgı kesın ıbrahım tatlıses olur kapanış muzigi de ismail yk allah belanı versini koyarlar =)
işLetim Sistemi oLarak Pardus kuLLanabiliriz.Pardusu İşletim Sisteminide TürkLerin Yaptıgı Çok BeLLi Xp Nin Güvenlik Duvarı Firewall Pardusda Nazar Boncugu :) Firewallı Actıgında Baloncuk Cıkıyor Ve BöyLe diyor:Bu Yazılım Pardusun En En onemLi Parcasıdır Sizi Kem Gözlerden Korur :D Uzun LAfın Kısası Pardus Beş Para Etmez.
Bu haber tamamen sallama.(böyle bir hacker işe gerek yok)Şimdi açıklıyorum.Siz bir dosyayı bilgisayardan siliyorsunuz.Eskiden bunun tamamen silindiği bilinirdi.Sonraları bunun bir yerlerde bir şekilde saklandığı ortaya çıktı ve bir dosyayı gerçekten silmek için bazı yazılımları kullanmanız gerekiyor.

Xp&裟nizin orjinal olup olmadığını gösteriyor.(orjinal değilse sağ en altta bir pencere çıkıyor ve korsan cd kullanıyorsunuz diyor)

Bir güncellemeden haberdar olabiliyorsunuz.

Tonlarca para verip aldığımız F-16 uçakların ABD&裟ye karşı şuan itibari ile bir mermi dahi sıkamayacağını (sıkmayı bırakın havalanamaz bile) biliyor muydunuz?

Ben eminim ki microsoft internete bağlı olan bir bilgisayarı veya tümünden bilgisayarları tek hamlede etkisiz hale getirebilir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.